Sacro-iliitis bij 42-jarige afwasser

Repetitieve bewegingen en langdurig in dezelfde houding staan, vormen een extra belasting van spieren en gewrichten. Ze leiden tot rugpijn bij deze afwasser. Dr. De Keulenaer, huisarts te Melsele, vindt Brufen Codeïne een geschikt geneesmiddel bij deze patiënt.

Enkeldistortie bij 40-jarige politieagente

In het interventieteam van de politie zorgen regelmatige oefengevechten voor een goede uitwisseling van gevechtstechnieken en -ervaringen. Uiteraard loopt er af en toe wel iets fout: een agente loopt een distortie van de rechterenkel op.

Lumbago bij 59-jarige stalgast

Een paardenliefhebber komt terug uit Spanje. Daar heeft hij gejumpt en een maand lang paarden en stallingen verzorgd. Het is geen vakantie voor de rug geworden en een lumbago is dan ook het gevolg. Dr. Devos, huisarts in Sint-Eloois-Winkel, helpt de man met Brufen Codeine.

Pijnstilling na het plaatsen van een knieprothese

Dr. Joost Lagast is orthopedisch chirurg, gespecialiseerd in heup- en knieletsels. Hij heeft de laatste jaren heel wat heup- en knieprotheses geplaatst en geniet internationale erkenning voor zijn ingrepen. We hebben het met hem over zijn visie en benadering van pijnstilling na het plaatsen van een knieprothese.

20 jaar rugklachten en een positieve ervaring

Kent u ook die patiënt met lage rugpijn die graag een rugoperatie uitstelt? Dr. Moermans heeft er recente ervaring mee. Met Brufen Codeïne ging het goed met de patiënt en kwam het punt om de operatie opnieuw in vraag te stellen dichterbij.