De gerenommeerde gids Gault&Millau toont al enige jaren een ruime focus die het traditionele restaurantlandschap ver overstijgt. De redactie focust sinds vorig jaar, in samenwerking met de vakverenigingen uit de sector via een halfjaarlijks magazine ook op de catering- en grootkeukenactiviteiten in bedrijven, woonzorgcentra, scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Thema's zoals onder meer gezonde en smaakrijke voeding, klanttevredenheid, hygiëne, kwaliteitszorg, innovatie en duurzaamheid krijgen daarbij passende aandacht via duidende reportages en diepgaande interviews.

Met de Gault&Millau Catering Awards wil men ook een aantal inspirerende cateringbedrijven die zich op een welbepaald thema hebben onderscheiden onder de aandacht brengen. Zo heeft de jury op maandag 6 maart 2017 de tweede Gault&Millau Catering Awards uitgereikt en dat op het vlak van klantenrelatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, gezonde voeding, innovatie & originaliteit en afvalbeheer. Zo vielen onder meer de keukens van UZ Leuven en AZ Sint-Lucas Gent in de prijzen.

De 12 laureaten zijn:

Award Relatie met de Klant

CM-Zorgverblijf Ter Duinen Nieuwpoort - in eigen beheer

BNP Paribas Fortis, vestiging Kanselarij - met Aramark als cateraar

Bpost - met Sodexo als cateraar

Award Maatschappelijk verantwoord ondernemen

UZ Leuven - in eigen beheer

Award gezondheid en nutritionele aspecten

AZ Sint Lucas, Campus Volkskliniek Gent - in eigen beheer

BNP Paribas Fortis, vestiging Marais - met Sodexo als cateraar

Les Cuisines Bruxelloises - in eigen beheer

Award innovatie en originaliteit

Zorgbedrijf Antwerpen - in eigen beheer

Le nouvel hôpital du Valdor in Luik - in eigen beheer

Award afvalbeheer

Sociaal Huis Oostende - in eigen beheer

CHU UCL Namur - in eigen beheer

Aramark - Bruxelles/Brussel

De gerenommeerde gids Gault&Millau toont al enige jaren een ruime focus die het traditionele restaurantlandschap ver overstijgt. De redactie focust sinds vorig jaar, in samenwerking met de vakverenigingen uit de sector via een halfjaarlijks magazine ook op de catering- en grootkeukenactiviteiten in bedrijven, woonzorgcentra, scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Thema's zoals onder meer gezonde en smaakrijke voeding, klanttevredenheid, hygiëne, kwaliteitszorg, innovatie en duurzaamheid krijgen daarbij passende aandacht via duidende reportages en diepgaande interviews.Met de Gault&Millau Catering Awards wil men ook een aantal inspirerende cateringbedrijven die zich op een welbepaald thema hebben onderscheiden onder de aandacht brengen. Zo heeft de jury op maandag 6 maart 2017 de tweede Gault&Millau Catering Awards uitgereikt en dat op het vlak van klantenrelatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, gezonde voeding, innovatie & originaliteit en afvalbeheer. Zo vielen onder meer de keukens van UZ Leuven en AZ Sint-Lucas Gent in de prijzen. De 12 laureaten zijn:Award Relatie met de Klant CM-Zorgverblijf Ter Duinen Nieuwpoort - in eigen beheerBNP Paribas Fortis, vestiging Kanselarij - met Aramark als cateraarBpost - met Sodexo als cateraarAward Maatschappelijk verantwoord ondernemenUZ Leuven - in eigen beheerAward gezondheid en nutritionele aspectenAZ Sint Lucas, Campus Volkskliniek Gent - in eigen beheerBNP Paribas Fortis, vestiging Marais - met Sodexo als cateraarLes Cuisines Bruxelloises - in eigen beheerAward innovatie en originaliteitZorgbedrijf Antwerpen - in eigen beheerLe nouvel hôpital du Valdor in Luik - in eigen beheerAward afvalbeheerSociaal Huis Oostende - in eigen beheerCHU UCL Namur - in eigen beheerAramark - Bruxelles/Brussel