Voor het vijfde opeenvolgende jaar organiseert Artsenkrant/Le Journal du Médecin de prijs 'Specialist van het Jaar'. De vorige editie, in het zeer bijzondere covid-jaar 2020, lauwerde alle artsen-specialisten voor hun enorm engagement tot 'specialist van het jaar'. Professor Erika Vlieghe (UAntwerpen) nam op een symposium eind vorig jaar de prijs symbolisch in ontvangst uit handen van minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).

Ook de editie 2021 is bijzonder. Traditioneel organiseert Artsenkrant/Le Journal du Médecin deze prijs in samenwerking met het Verbond der Belgische Beroepsverenigingen van artsen-specialisten (VBS). Voor het eerst gaan we dit jaar ook in zee met de Vlaamse Artsen-specialisten in Opleiding (Vaso).

Vaso nomineert vijf jonge artsen die zich in de strijd tegen covid-19 op een bijzondere manier onderscheiden hebben. De criteria blijven dezelfde als vroeger. Genomineerde artsen onderscheiden zich op een aantal criteria zoals empathie, samenwerking, communicatie, enz.

In vijf opeenvolgende edities van Artsenkrant - vanaf 28 oktober tot 25 november - stelden we de Nederlandstalige genomineerden aan u voor. Om wie gaat het? Herlees de portretten van de genomineerden voor de Specialist van het Jaar 2021 hier.

Nu krijgt u, lezer van Artsenkrant, de gelegenheid om uw stem uit te brengen op de kandidaat van uw keuze. Nog niet gestemd? Stemmen voor de Specialist van het jaar 2021 kan hier.

Wie de meeste stemmen haalt, wordt 'Specialist van het Jaar', editie 2021. De prijsuitreiking en het symposium georganiseerd door het VBS vindt plaats op 29 januari 2022.

De 'Specialist van het Jaar' van Artsenkrant wordt mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van Bank van Breda en Rode Kruis-Vlaanderen.

Voor het vijfde opeenvolgende jaar organiseert Artsenkrant/Le Journal du Médecin de prijs 'Specialist van het Jaar'. De vorige editie, in het zeer bijzondere covid-jaar 2020, lauwerde alle artsen-specialisten voor hun enorm engagement tot 'specialist van het jaar'. Professor Erika Vlieghe (UAntwerpen) nam op een symposium eind vorig jaar de prijs symbolisch in ontvangst uit handen van minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). Ook de editie 2021 is bijzonder. Traditioneel organiseert Artsenkrant/Le Journal du Médecin deze prijs in samenwerking met het Verbond der Belgische Beroepsverenigingen van artsen-specialisten (VBS). Voor het eerst gaan we dit jaar ook in zee met de Vlaamse Artsen-specialisten in Opleiding (Vaso). Vaso nomineert vijf jonge artsen die zich in de strijd tegen covid-19 op een bijzondere manier onderscheiden hebben. De criteria blijven dezelfde als vroeger. Genomineerde artsen onderscheiden zich op een aantal criteria zoals empathie, samenwerking, communicatie, enz. In vijf opeenvolgende edities van Artsenkrant - vanaf 28 oktober tot 25 november - stelden we de Nederlandstalige genomineerden aan u voor. Om wie gaat het? Herlees de portretten van de genomineerden voor de Specialist van het Jaar 2021 hier.Nu krijgt u, lezer van Artsenkrant, de gelegenheid om uw stem uit te brengen op de kandidaat van uw keuze. Nog niet gestemd? Stemmen voor de Specialist van het jaar 2021 kan hier. Wie de meeste stemmen haalt, wordt 'Specialist van het Jaar', editie 2021. De prijsuitreiking en het symposium georganiseerd door het VBS vindt plaats op 29 januari 2022. De 'Specialist van het Jaar' van Artsenkrant wordt mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van Bank van Breda en Rode Kruis-Vlaanderen.