Tot 2018 was Thierry Freyne magistraat. Hij werkte ongeveer 20 jaar in de juridische wereld. Van 2014 tot 2018 was hij procureur des Konings van Halle-Vilvoorde. Artsenkrant interviewde hem destijds over die opmerkelijke carrièreswitch.

In februari van volgend jaar stapt hij over naar het Gentse AZ Sint-Lucas. "Ik ben ervan overtuigd dat Sint-Lucas - met zijn ruim aanbod van specialismen - een onmisbare plaats heeft die verder kan worden ontwikkeld door in te spelen op innovatie, persoonsgerichte dienstverlening en samenwerking", laat hij weten in een persbericht.

Hij volgt Dirk Maes op die zijn functie als algemeen directeur eind dit jaar neerlegt.

Tot 2018 was Thierry Freyne magistraat. Hij werkte ongeveer 20 jaar in de juridische wereld. Van 2014 tot 2018 was hij procureur des Konings van Halle-Vilvoorde. Artsenkrant interviewde hem destijds over die opmerkelijke carrièreswitch.In februari van volgend jaar stapt hij over naar het Gentse AZ Sint-Lucas. "Ik ben ervan overtuigd dat Sint-Lucas - met zijn ruim aanbod van specialismen - een onmisbare plaats heeft die verder kan worden ontwikkeld door in te spelen op innovatie, persoonsgerichte dienstverlening en samenwerking", laat hij weten in een persbericht.Hij volgt Dirk Maes op die zijn functie als algemeen directeur eind dit jaar neerlegt.