Myriam Sneyers richtte het nieuwe instituut Sciensano mee op in april 2018 en nam tijdens de eerste twee levensjaren de directie op zich. Sciensano ontstond als fusie van het voormalige Wetenschappelijk Instituut voor Volksgezondheid (WIV) en het voormalige Centrum voor Onderzoek in Diergeneeskunde en Agrochemie (CODA). Op die manier brengt Sciensano meer dan 700 werknemers samen die zich dagelijks inzetten onder het motto 'levenslang gezond'.

Christian Léonard zal de taak van Myriam Snyers verderzetten. "Sciensano is in goede handen. Ik wil alle medewerkers hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid in de voorbije jaren", zegt Myriam Sneyers.

Christian Léonard heeft 24 jaar ervaring op het vlak van gezondheid(szorg). "Ik ga met volle moed deze uitdaging aan en kijk ernaar uit om Sciensano verder te laten groeien als een toonaangevend gezondheidinstituut, zowel op Belgisch als op internationaal niveau. Ik hoop dat elke medewerker zijn kwaliteiten en vaardigheden kan ontwikkelen op wetenschappelijk en operationeel vlak, ongeacht zijn verantwoordelijkheidsniveau en de rol die hij heeft binnen Sciensano", deelt een overtuigde Christian Léonard mee.

Myriam Sneyers richtte het nieuwe instituut Sciensano mee op in april 2018 en nam tijdens de eerste twee levensjaren de directie op zich. Sciensano ontstond als fusie van het voormalige Wetenschappelijk Instituut voor Volksgezondheid (WIV) en het voormalige Centrum voor Onderzoek in Diergeneeskunde en Agrochemie (CODA). Op die manier brengt Sciensano meer dan 700 werknemers samen die zich dagelijks inzetten onder het motto 'levenslang gezond'. Christian Léonard zal de taak van Myriam Snyers verderzetten. "Sciensano is in goede handen. Ik wil alle medewerkers hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid in de voorbije jaren", zegt Myriam Sneyers. Christian Léonard heeft 24 jaar ervaring op het vlak van gezondheid(szorg). "Ik ga met volle moed deze uitdaging aan en kijk ernaar uit om Sciensano verder te laten groeien als een toonaangevend gezondheidinstituut, zowel op Belgisch als op internationaal niveau. Ik hoop dat elke medewerker zijn kwaliteiten en vaardigheden kan ontwikkelen op wetenschappelijk en operationeel vlak, ongeacht zijn verantwoordelijkheidsniveau en de rol die hij heeft binnen Sciensano", deelt een overtuigde Christian Léonard mee.