De KARVA-prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een arts, een groep van artsen of een organisatie met artsen die door hun initiatief bijdragen aan een optimale relatie en actieve samenwerking tussen artsen onderling, in het bijzonder tussen huisartsen en specialisten, maar ook met andere gezondheidswerkers, interdisciplinair en over de grenzen van de vakgebieden heen.

De bekroonde activiteit of bijdrage moet toekomstgericht, origineel en creatief zijn, en kan verder geïmplementeerd worden in de regio Antwerpen en daarbuiten. Het geselecteerde initiatief wordt bekroond met een prijs van 10.000 euro.

De prijs kan alleen toegekend worden aan artsen of organisaties met artsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Nederlandstalige provinciale Raden van de Orde der Artsen. De onderscheiding sluit aan bij de ultieme opdracht van KARVA, die zich als organisatie tot doel stelt om alle artsen van welke discipline ook samen te brengen en zo elkaars expertise te leren kennen.

Kandidaten gezocht

Kandidaturen worden via mail naar info@karva.be ingewacht voor 31 mei 2024. Voeg bij de kandidaatstelling ook een beknopt curriculum vitae, een omstandige motivering, alsook een overzicht van reeds gerealiseerde of geplande activiteiten.

De uitreiking van de prijs gebeurt tijdens de Geneeskundige Dagen 2024, die dit jaar plaatsvinden op donderdag 19 en vrijdag 20 september.

Laureaten van de KARVA prijs waren de vorige jaren het Therapeutische Atelier TheA, het project Zipster en het Zorgpunt voor Oekraïense ontheemden.

De KARVA-prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een arts, een groep van artsen of een organisatie met artsen die door hun initiatief bijdragen aan een optimale relatie en actieve samenwerking tussen artsen onderling, in het bijzonder tussen huisartsen en specialisten, maar ook met andere gezondheidswerkers, interdisciplinair en over de grenzen van de vakgebieden heen. De bekroonde activiteit of bijdrage moet toekomstgericht, origineel en creatief zijn, en kan verder geïmplementeerd worden in de regio Antwerpen en daarbuiten. Het geselecteerde initiatief wordt bekroond met een prijs van 10.000 euro.De prijs kan alleen toegekend worden aan artsen of organisaties met artsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Nederlandstalige provinciale Raden van de Orde der Artsen. De onderscheiding sluit aan bij de ultieme opdracht van KARVA, die zich als organisatie tot doel stelt om alle artsen van welke discipline ook samen te brengen en zo elkaars expertise te leren kennen.Kandidaten gezochtKandidaturen worden via mail naar info@karva.be ingewacht voor 31 mei 2024. Voeg bij de kandidaatstelling ook een beknopt curriculum vitae, een omstandige motivering, alsook een overzicht van reeds gerealiseerde of geplande activiteiten. De uitreiking van de prijs gebeurt tijdens de Geneeskundige Dagen 2024, die dit jaar plaatsvinden op donderdag 19 en vrijdag 20 september.Laureaten van de KARVA prijs waren de vorige jaren het Therapeutische Atelier TheA, het project Zipster en het Zorgpunt voor Oekraïense ontheemden.