Rode draad is een liefdesverhaal. IT'er Antoon wil zijn vriendin, apotheekassistente Joyce, ten huwelijk vragen. Maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.

De reeks, die zes afleveringen zal tellen, maakt deel uit van een campagne om onze employer branding te versterken, vertelt Kevin Mollet, communicatieverantwoordelijke van AZ Damiaan en een van de initiatiefnemers.

Meer specifiek moet ze helpen om de zoektocht naar nieuwe personeelsleden uit te dragen: van apothekers, IT'ers, keuken- en schoonmaakpersoneel tot medewerkers met een technisch en financieel profiel enz. In de reeks spelen zo'n 50 personeelsleden mee.

Voorlopig staat alleen de eerste aflevering online. Geleidelijk aan zullen de volgende afleveringen online gezet worden.

De naam van de reeks verwijst naar de Britse tv-soap 'Eastenders', die sinds 1985 wekelijks miljoenen kijkers lokt. Voor de productie deed het ziekenhuis beroep op productiehuis Geronimo. Regisseurs Nicoline Hummel en Douglas Boswell leidden de opnamen in goede banen.

De zes afleveringen zijn te bekijken via www.ostenders.be. Aan de site is ook een vacaturesectie gekoppeld.

Rode draad is een liefdesverhaal. IT'er Antoon wil zijn vriendin, apotheekassistente Joyce, ten huwelijk vragen. Maar dat verloopt niet zonder slag of stoot. De reeks, die zes afleveringen zal tellen, maakt deel uit van een campagne om onze employer branding te versterken, vertelt Kevin Mollet, communicatieverantwoordelijke van AZ Damiaan en een van de initiatiefnemers.Meer specifiek moet ze helpen om de zoektocht naar nieuwe personeelsleden uit te dragen: van apothekers, IT'ers, keuken- en schoonmaakpersoneel tot medewerkers met een technisch en financieel profiel enz. In de reeks spelen zo'n 50 personeelsleden mee. Voorlopig staat alleen de eerste aflevering online. Geleidelijk aan zullen de volgende afleveringen online gezet worden.De naam van de reeks verwijst naar de Britse tv-soap 'Eastenders', die sinds 1985 wekelijks miljoenen kijkers lokt. Voor de productie deed het ziekenhuis beroep op productiehuis Geronimo. Regisseurs Nicoline Hummel en Douglas Boswell leidden de opnamen in goede banen. De zes afleveringen zijn te bekijken via www.ostenders.be. Aan de site is ook een vacaturesectie gekoppeld.