Van beheer en bestuur, medische en wetenschappelijke realisaties en projecten, samenwerkingsakkoorden met partners tot culturele initiatieven en aandacht voor de mens achter de zorgverlener: de onderwerpen die in de bijlagen aan bod komen, zijn uiteenlopend. De lezer kan er dan ook de vertrouwde Artsenkrant-rubrieken in terugvinden.

De bijlagen

De bijlagen die we al maakten kan u hieronder terugvinden en bekijken:

De redactie van Artsenkrant maakte eerder ook een nummer vanuit UZ Leuven. De editie zelf kan u hier bekijken.

Met haar bijlagen over ziekenhuizen en andere zorginstellingen won de Artsenkrant-redactie een prestigieuze prijs. Meer daarover kan u hier lezen.

Van beheer en bestuur, medische en wetenschappelijke realisaties en projecten, samenwerkingsakkoorden met partners tot culturele initiatieven en aandacht voor de mens achter de zorgverlener: de onderwerpen die in de bijlagen aan bod komen, zijn uiteenlopend. De lezer kan er dan ook de vertrouwde Artsenkrant-rubrieken in terugvinden.De bijlagenDe bijlagen die we al maakten kan u hieronder terugvinden en bekijken:De redactie van Artsenkrant maakte eerder ook een nummer vanuit UZ Leuven. De editie zelf kan u hier bekijken.