De campagne 'Eerst de balken, dan de noten' van de Hnita Jazz Club uit Heist-op-den-Berg heeft op minder dan 2 maanden tijd al de mooie som 50.000 euro bereikt. Giften blijven meer dan welkom!

Meer dan 400 mensen uit alle uithoeken van ons land brachten deze mooie som voor de renovatie van de unieke concertzaal bij elkaar. "Hartverwarmend", zegt Peter Anthonissen van Hnita vzw. "Niet alleen de gulle giften die ons geschonken worden, maar ook de vele verhalen en steunbetuigingen die binnenkwamen."

Notenboom

"Ik gaf mijn enige staande ovatie ooit bij jullie in de club, daarom kunnen jullie op mijn steun rekenen", klonk het vanuit Brugge. "Mijn moeder nam me vroeger altijd mee naar jazzconcerten bij jullie, ik heb daar warme herinneringen aan en hoop dat anderen die in de toekomst ook mogen hebben", schreef men vanuit Lier. "Ik wil aan de gerenoveerde Hnita-Hoeve een notenboom komen planten, zoals vroeger naast boerderijen traditie was", vertelde iemand in Heist.

Particulieren, muziekliefhebbers, cultuurliefhebbers, muzikanten en professionelen uit de podiumsector reageerden de afgelopen weken gul en warm op de oproep van Hnita vzw om de renovatie te steunen. 414 schenkers brachten de teller op 50.120 euro.

Ventilatie

"We zijn onder de indruk en heel erg dankbaar", zegt Peter Anthonissen die tevens jazz- en theaterrecensent is voor Artsenkrant. "Dat we weer zullen open gaan in 2022 is dankzij het succes van deze campagne verzekerd. Maar er is nog werk aan de winkel: de coronapandemie noopt ons tot bijkomende investeringen in ventilatie, giften blijven dus meer dan welkom."

De vernieuwde Hnita Jazz Club zal in 2022 haar deuren openen, als een moderne en breed toegankelijke concertlocatie, met respect voor haar unieke roots. Hoe je de legendarische jazzclub kan steunen vind je op: hnitajazzclub.be/steun-hnita/

De campagne 'Eerst de balken, dan de noten' van de Hnita Jazz Club uit Heist-op-den-Berg heeft op minder dan 2 maanden tijd al de mooie som 50.000 euro bereikt. Giften blijven meer dan welkom!Meer dan 400 mensen uit alle uithoeken van ons land brachten deze mooie som voor de renovatie van de unieke concertzaal bij elkaar. "Hartverwarmend", zegt Peter Anthonissen van Hnita vzw. "Niet alleen de gulle giften die ons geschonken worden, maar ook de vele verhalen en steunbetuigingen die binnenkwamen."Notenboom"Ik gaf mijn enige staande ovatie ooit bij jullie in de club, daarom kunnen jullie op mijn steun rekenen", klonk het vanuit Brugge. "Mijn moeder nam me vroeger altijd mee naar jazzconcerten bij jullie, ik heb daar warme herinneringen aan en hoop dat anderen die in de toekomst ook mogen hebben", schreef men vanuit Lier. "Ik wil aan de gerenoveerde Hnita-Hoeve een notenboom komen planten, zoals vroeger naast boerderijen traditie was", vertelde iemand in Heist.Particulieren, muziekliefhebbers, cultuurliefhebbers, muzikanten en professionelen uit de podiumsector reageerden de afgelopen weken gul en warm op de oproep van Hnita vzw om de renovatie te steunen. 414 schenkers brachten de teller op 50.120 euro.Ventilatie"We zijn onder de indruk en heel erg dankbaar", zegt Peter Anthonissen die tevens jazz- en theaterrecensent is voor Artsenkrant. "Dat we weer zullen open gaan in 2022 is dankzij het succes van deze campagne verzekerd. Maar er is nog werk aan de winkel: de coronapandemie noopt ons tot bijkomende investeringen in ventilatie, giften blijven dus meer dan welkom."De vernieuwde Hnita Jazz Club zal in 2022 haar deuren openen, als een moderne en breed toegankelijke concertlocatie, met respect voor haar unieke roots. Hoe je de legendarische jazzclub kan steunen vind je op: hnitajazzclub.be/steun-hnita/