Aanleiding van het symposium is het Europese jaar van de Jeugd. Volgens de Onafhankelijke Ziekenfondsen een goede gelegenheid om te bekijken hoe jongeren met hun gezondheid omgaan, en of ze over de nodige vaardigheden beschikken om in het zorglandschap de juiste informatie en - indien nodig - hulp te vinden.

De Onafhankelijke Ziekenfondsen bevroegen jongeren over hun gezondheid. De resultaten worden op het symposium gepresenteerd.

Daarnaast staan er enkele keynotes op het programma, net als een panelgesprek met experten en jongeren.

Het event is hybride (auditorium Anderlecht en online streaming). Simultane vertaling naar Frans/Nederlands is voorzien. Accreditatie voor artsen werd aangevraagd.

Inschrijven kan via deze link.

Aanleiding van het symposium is het Europese jaar van de Jeugd. Volgens de Onafhankelijke Ziekenfondsen een goede gelegenheid om te bekijken hoe jongeren met hun gezondheid omgaan, en of ze over de nodige vaardigheden beschikken om in het zorglandschap de juiste informatie en - indien nodig - hulp te vinden.De Onafhankelijke Ziekenfondsen bevroegen jongeren over hun gezondheid. De resultaten worden op het symposium gepresenteerd. Daarnaast staan er enkele keynotes op het programma, net als een panelgesprek met experten en jongeren.Het event is hybride (auditorium Anderlecht en online streaming). Simultane vertaling naar Frans/Nederlands is voorzien. Accreditatie voor artsen werd aangevraagd.Inschrijven kan via deze link.