We naderen stilaan het einde van het jaar. Naar goede gewoonte voorziet Artsenkrant in de laatste editie van het jaar een fotopagina. Daarin komen markante gebeurtenissen uit de gezondheidszorg van het voorbije jaar aan bod.

Dit jaar vragen we u, beste lezer, om een foto in te sturen van een moment dat voor u bijzonder was in 2023. De reden daarvoor kiest u zelf.

Het kan dus gaan om een fascinerende reisfoto, adembenemende natuurfoto, een intrigerende documentairefoto, een pakkende portretfoto...

Wat moet u doen?

Stuur uw foto (genomen in 2023!) voor 4 december 2023 naar akopinie@roularta.be (minimaal 1 MB). Het mag gaan om een foto in landschap- of portretformaat.

Vertel in een drietal lijntjes: wat is er te zien? Waar is de fotogenomen? Waarom is deze foto voor u bijzonder? Na 4 december zullen de redactie, de huisfotograaf, en een vormgever van Artsenkrant alle foto's beoordelen op originaliteit, compositie, kleurgebruik en technische uitvoering.

Wat kan u winnen?

De beste foto's worden gepubliceerd in de eindejaarseditie van Artsenkrant van 15 december 2023 en op artsenkrant.com. Als winnaar mag u ook enkele fotografietips naar keuze delen die bij uw foto worden gepubliceerd. Wij nemen hiervoor contact op.

De winnaar krijgt een gratis abonnement op Artsenkrant cadeau voor de duur van één jaar (u hebt de keuze uit een print of online abonnement) en een fles Solo Vida 'Brut Nature'Reserva by Tomorrowland. Wij zijn ons bewust van de problematiek van middelengebruik in de samenleving maar rekenen op de verantwoordelijkheidszin van elke arts. Indien u de fles niet wenst te ontvangen, geef dan gerust een seintje.

We naderen stilaan het einde van het jaar. Naar goede gewoonte voorziet Artsenkrant in de laatste editie van het jaar een fotopagina. Daarin komen markante gebeurtenissen uit de gezondheidszorg van het voorbije jaar aan bod.Dit jaar vragen we u, beste lezer, om een foto in te sturen van een moment dat voor u bijzonder was in 2023. De reden daarvoor kiest u zelf.Het kan dus gaan om een fascinerende reisfoto, adembenemende natuurfoto, een intrigerende documentairefoto, een pakkende portretfoto...Wat moet u doen?Stuur uw foto (genomen in 2023!) voor 4 december 2023 naar akopinie@roularta.be (minimaal 1 MB). Het mag gaan om een foto in landschap- of portretformaat.Vertel in een drietal lijntjes: wat is er te zien? Waar is de fotogenomen? Waarom is deze foto voor u bijzonder? Na 4 december zullen de redactie, de huisfotograaf, en een vormgever van Artsenkrant alle foto's beoordelen op originaliteit, compositie, kleurgebruik en technische uitvoering.Wat kan u winnen?De beste foto's worden gepubliceerd in de eindejaarseditie van Artsenkrant van 15 december 2023 en op artsenkrant.com. Als winnaar mag u ook enkele fotografietips naar keuze delen die bij uw foto worden gepubliceerd. Wij nemen hiervoor contact op.De winnaar krijgt een gratis abonnement op Artsenkrant cadeau voor de duur van één jaar (u hebt de keuze uit een print of online abonnement) en een fles Solo Vida 'Brut Nature'Reserva by Tomorrowland. Wij zijn ons bewust van de problematiek van middelengebruik in de samenleving maar rekenen op de verantwoordelijkheidszin van elke arts. Indien u de fles niet wenst te ontvangen, geef dan gerust een seintje.