De herfst is duidelijk begonnen : fris buienweer, de bladeren die nu echt beginnen verkleuren en van de bomen vallen, de dagen korten duidelijk : de natuur hunkert naar rust.

Maar de VUCA-wereld rondom ons blijft op volle toeren draaien: de ene orkaan volgt de andere aardbeving op, Kim en Donald spelen blufpoker met de planeet, vluchtelingen blijven ronddolen, collega's blijven in de dodencel zitten (http://www.vub.ac.be/nieuws/2017/08/01/vubtoday-vub-eist-rechtvaardige-behandeling-djalali-in-nieuwe-brief ), Catalanen eisen onafhankelijkheid, politici blijven tic-taccen,...dan is het goed af en toe eens van een warm weekend te genieten.

Dan toch ook nog eens een warm weekend. Doet deugd.

Gisteren zaterdag was er een grote, succesvolle benefietgala, waar gul gegeven werd om schabouwelijk dure en niet-terugbetaalde reconstructiebehandelingen voor (aangeboren) gelaatsafwijkingen voor iedereen toegankelijk te maken (http://www.ridetosmile.net/ ),vandaag op de openbedrijvendag zijn er tien-tal-len medewerkers fier actief om hun ziekenhuis te tonen aan meer dan 600 bezoekers. En, tegelijk, ook hier reclame aan het maken voor de diverse actie's en benefieten van het ziekenhuis (https://www.weliswaar.be/villa-samson , https://uz.citizenlab.co/ ).

Hartverwarmend. Dan toch ook nog eens een warm weekend. Doet deugd.

De herfst is duidelijk begonnen : fris buienweer, de bladeren die nu echt beginnen verkleuren en van de bomen vallen, de dagen korten duidelijk : de natuur hunkert naar rust. Maar de VUCA-wereld rondom ons blijft op volle toeren draaien: de ene orkaan volgt de andere aardbeving op, Kim en Donald spelen blufpoker met de planeet, vluchtelingen blijven ronddolen, collega's blijven in de dodencel zitten (http://www.vub.ac.be/nieuws/2017/08/01/vubtoday-vub-eist-rechtvaardige-behandeling-djalali-in-nieuwe-brief ), Catalanen eisen onafhankelijkheid, politici blijven tic-taccen,...dan is het goed af en toe eens van een warm weekend te genieten. Gisteren zaterdag was er een grote, succesvolle benefietgala, waar gul gegeven werd om schabouwelijk dure en niet-terugbetaalde reconstructiebehandelingen voor (aangeboren) gelaatsafwijkingen voor iedereen toegankelijk te maken (http://www.ridetosmile.net/ ),vandaag op de openbedrijvendag zijn er tien-tal-len medewerkers fier actief om hun ziekenhuis te tonen aan meer dan 600 bezoekers. En, tegelijk, ook hier reclame aan het maken voor de diverse actie's en benefieten van het ziekenhuis (https://www.weliswaar.be/villa-samson , https://uz.citizenlab.co/ ).Hartverwarmend. Dan toch ook nog eens een warm weekend. Doet deugd.