Het congres gaat over de omgang met personen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. In de voormiddag bv. spreken Annelies Matthé en Thijs van Attekum van Special Olympics Belgium over de noden van sportbeoefenaars met een verstandelijke beperking (lees het eerder verschenen artikel daarover in Artsenkrant).

In de namiddag komen wetenschappelijke aspecten aan bod, zoals erfelijkheid bij een verstandelijke beperking, en multimorbiditeit. Het volledige programma vindt u hier.

Artsenkrant is mediapartner van dit event en ging alvast enkele sprekers opzoeken. Bekijk het filmpje om kennis te maken.

U inschrijven voor het symposium kan nog steeds via de volgende link: medica.be.

Het congres gaat over de omgang met personen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. In de voormiddag bv. spreken Annelies Matthé en Thijs van Attekum van Special Olympics Belgium over de noden van sportbeoefenaars met een verstandelijke beperking (lees het eerder verschenen artikel daarover in Artsenkrant). In de namiddag komen wetenschappelijke aspecten aan bod, zoals erfelijkheid bij een verstandelijke beperking, en multimorbiditeit. Het volledige programma vindt u hier.Artsenkrant is mediapartner van dit event en ging alvast enkele sprekers opzoeken. Bekijk het filmpje om kennis te maken.