Afspraak om 10u45 in de inkomhal van het fraaie museum. De rondleiding door een Nederlandstalige gids duurt een uur. Nadien kunt u de vaste collectie en de andere exposities bezoeken. Om 13u krijgt u in de receptiezaal van het museum een glas aangeboden en kunt u onder collega's nog wat netwerken.

Hier leest u het artikel dat we eerder al aan de expo wijdden.

De kostprijs voor het event bedraagt 30 euro/persoon, inkomticket voor het museum inbegrepen. Inschrijven kan via ak@roularta.be met in de onderwerplijn Boverie en met vermelding van het aantal personen.

U betaalt 30 euro x het aantal personen op het bankrekeningnummer van Roularta HealthCare, BE 40 2100 2475 5563. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, vragen we u niet meer dan vier personen in te schrijven voor dit event. Inschrijven kan tot 1 september.

Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten!

Afspraak om 10u45 in de inkomhal van het fraaie museum. De rondleiding door een Nederlandstalige gids duurt een uur. Nadien kunt u de vaste collectie en de andere exposities bezoeken. Om 13u krijgt u in de receptiezaal van het museum een glas aangeboden en kunt u onder collega's nog wat netwerken.Hier leest u het artikel dat we eerder al aan de expo wijdden.Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten!