Die boodschap bracht de raad van bestuur van het ziekenhuis vandaag naar de personeelsleden en artsen. Hoelang Bart Van Daele zijn functie in AZ Jan Palfijn zal uitoefenen, is onbekend. In de mededeling heet het dat dit 'hoe dan ook voor bepaalde duur is, namelijk voor de duur van het doorlopen van de selectieprocedure voor de aanstelling van de finale hoofdarts." Van Daele zal ook slechts deeltijds beschikbaar zijn voor het ziekenhuis.

Gepokt en gemazeld

Dokter Van Daele is psychiater van opleiding en heeft ook nu nog steeds een beperkte privé-praktijk als psychiater. Hij startte als staflid op de dienst psychiatrie van het UZ Leuven. Van Daele leidde UZ Leuven ook zeven jaar als CEO.

In het Mariaziekenhuis van Halle was hij eveneens enkele jaren CEO. En in het Ziekenhuis Oost-Limburg en AZ Vesalius Tongeren bekleedde hij dan weer de functie van hoofdarts.

Bart Van Daele is dus gepokt en gemazeld in leidinggevende functies in ziekenhuizen. De laatste jaren doet hij vooral managementopdrachten ad interim.

Die boodschap bracht de raad van bestuur van het ziekenhuis vandaag naar de personeelsleden en artsen. Hoelang Bart Van Daele zijn functie in AZ Jan Palfijn zal uitoefenen, is onbekend. In de mededeling heet het dat dit 'hoe dan ook voor bepaalde duur is, namelijk voor de duur van het doorlopen van de selectieprocedure voor de aanstelling van de finale hoofdarts." Van Daele zal ook slechts deeltijds beschikbaar zijn voor het ziekenhuis.Dokter Van Daele is psychiater van opleiding en heeft ook nu nog steeds een beperkte privé-praktijk als psychiater. Hij startte als staflid op de dienst psychiatrie van het UZ Leuven. Van Daele leidde UZ Leuven ook zeven jaar als CEO.In het Mariaziekenhuis van Halle was hij eveneens enkele jaren CEO. En in het Ziekenhuis Oost-Limburg en AZ Vesalius Tongeren bekleedde hij dan weer de functie van hoofdarts. Bart Van Daele is dus gepokt en gemazeld in leidinggevende functies in ziekenhuizen. De laatste jaren doet hij vooral managementopdrachten ad interim.