Het LEIFpunt krijgt een plek in het Sociaal Huis/OCMW Aartselaar. De vrijwilligers van LEIF Aartselaar-Rupel geven informatie over voorafgaande zorgplanning en helpen bij het invullen van wilsverklaringen elke 2de maandag van de maand van 16u-18u30 en elke 4de donderdag van de maand van 11u-15u. Op afspraak kan ook.

Er zijn al LEIFpunten in Deurne, Turnhout, Mechelen, Oudenaarde en Brugge. Het LEIFpunt Zuiderkempen (regio Heist-op-den-Berg, Putte, Beerzel, Berlaar, Bonheiden, Hulshout, ...) is nog in opstart.

LEIF (LevensEinde InformatieForum) werd begin 2003 opgericht naar aanleiding van de wetten inzake patiëntenrechten, palliatieve zorg en euthanasie, die in 2002 van kracht werden. Het organiseert de opleiding van de LEIFartsen, de LEIFnurses en andere zorgverleners en voorziet naast de bovenbeschreven LEIFpunten, een telefonische hulplijn rond het levenseinde (LEIFlijn).

Het LEIFpunt krijgt een plek in het Sociaal Huis/OCMW Aartselaar. De vrijwilligers van LEIF Aartselaar-Rupel geven informatie over voorafgaande zorgplanning en helpen bij het invullen van wilsverklaringen elke 2de maandag van de maand van 16u-18u30 en elke 4de donderdag van de maand van 11u-15u. Op afspraak kan ook.Er zijn al LEIFpunten in Deurne, Turnhout, Mechelen, Oudenaarde en Brugge. Het LEIFpunt Zuiderkempen (regio Heist-op-den-Berg, Putte, Beerzel, Berlaar, Bonheiden, Hulshout, ...) is nog in opstart.LEIF (LevensEinde InformatieForum) werd begin 2003 opgericht naar aanleiding van de wetten inzake patiëntenrechten, palliatieve zorg en euthanasie, die in 2002 van kracht werden. Het organiseert de opleiding van de LEIFartsen, de LEIFnurses en andere zorgverleners en voorziet naast de bovenbeschreven LEIFpunten, een telefonische hulplijn rond het levenseinde (LEIFlijn).