Onder het motto 'Wat heb ik de voorbije twee jaar gemist?' zorgde organisator dokter Frank Goes voor een aantrekkelijk programma, volgens de succesformule van korte uiteenzettingen. Op de vorige edities leverde dat telkens een grote interesse en opkomst op.

Op het menu staan updates in de arbeidsgeneeskunde, reproductieve geneeskunde, klinische biologie, sportgeneeskunde, genetica, geneesmiddeleninteractie, epidemiologie, pijnbestrijding en zoönosen. Daarnaast is er ook een uiteenzetting over de pensioenovereenkomst voor zelfstandigen.

Zaterdag 5 mei van 9 tot 13u

Belfius Bank, Grote Steenweg 456, 2600 Berchem

Meer info en inschrijven: www.karva.be

Onder het motto 'Wat heb ik de voorbije twee jaar gemist?' zorgde organisator dokter Frank Goes voor een aantrekkelijk programma, volgens de succesformule van korte uiteenzettingen. Op de vorige edities leverde dat telkens een grote interesse en opkomst op.Op het menu staan updates in de arbeidsgeneeskunde, reproductieve geneeskunde, klinische biologie, sportgeneeskunde, genetica, geneesmiddeleninteractie, epidemiologie, pijnbestrijding en zoönosen. Daarnaast is er ook een uiteenzetting over de pensioenovereenkomst voor zelfstandigen.