Uit het magazine

In de Amerikaanse film Minari toont regisseur-scenarist Lee Isaac Chung hoe het Koreaanse gezin Yi besluit het stadse leven in te ruilen voor het landelijke Arkansas om daar hun 'American dream' waar te maken.

Uit het magazine

Misschien zat u wel gekluisterd aan uw radio toen Greet Samyn en Mark Janssens op zondag 28 november de nummer 1 onthulden van de luisteraars van Klara. De 'Klara Top 100' wordt dit jaar aangevoerd door het briljante Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt.

Uit het magazine

Wanneer H, vertolkt door Jason Statham (The Transporter) aan de slag gaat bij een geldtransportbedrijf dat verantwoordelijk is voor het wekelijks vervoeren van honderden miljoenen dollars, heeft daar net een dodelijke roofoverval plaatsgevonden.

Uit het magazine

Op zoek naar nieuwe kansen verhuist de ambitieuze ondernemer Rory (Jude Law) met zijn vrouw (Carrie Coon) en kinderen van een veilige Amerikaanse buitenwijk naar een onbetaalbaar landhuis in het conservatieve Engeland van de jaren '80.

Uit het magazine

De vijf zussen Maria, Pinuccia, Lia, Katia en Antonella - in leeftijd variërend van kleuter tot een jaar of twintig - wonen bovenin een vervallen appartement aan de rand van Palermo dat uitkijkt over zee.