Maar de VUCA-wereld rondom ons blijft op volle toeren draaien : de ene orkaan volgt de andere aardbeving op, Kim en Donald spelen blufpoker met de planeet, vluchtelingen blijven ronddolen, collega's blijven in de dodencel zitten (http://www.vub.ac.be/nieuws/2017/08/01/vubtoday-vub-eist-rechtvaardige-behandeling-djalali-in-nieuwe-brief ), Catalanen eisen onafhankelijkheid, politici blijven tic-taccen,...dan is het goed af en toe eens van een warm weekend te genieten.

Tien-tal-len medewerkers waren zondag op de Openbedrijvendag fier actief om hun ziekenhuis te tonen aan meer dan 600 bezoekers. Hartverwarmend.

Zaterdag was er een grote, succesvolle benefietgala, waar gul gegeven werd om schabouwelijk dure en niet-terugbetaalde reconstructiebehandelingen voor (aangeboren) gelaatsafwijkingen voor iedereen toegankelijk te maken (http://www.ridetosmile.net/), zondag op de Openbedrijvendag waren er tien-tal-len medewerkers fier actief om hun ziekenhuis te tonen aan meer dan 600 bezoekers. En, tegelijk, ook hier reclame aan het maken voor de diverse acties en benefieten van het ziekenhuis (https://www.weliswaar.be/villa-samson, https://uz.citizenlab.co/).

Hartverwarmend. Dan toch ook nog eens een warm weekend. Doet deugd.

Maar de VUCA-wereld rondom ons blijft op volle toeren draaien : de ene orkaan volgt de andere aardbeving op, Kim en Donald spelen blufpoker met de planeet, vluchtelingen blijven ronddolen, collega's blijven in de dodencel zitten (http://www.vub.ac.be/nieuws/2017/08/01/vubtoday-vub-eist-rechtvaardige-behandeling-djalali-in-nieuwe-brief ), Catalanen eisen onafhankelijkheid, politici blijven tic-taccen,...dan is het goed af en toe eens van een warm weekend te genieten.Zaterdag was er een grote, succesvolle benefietgala, waar gul gegeven werd om schabouwelijk dure en niet-terugbetaalde reconstructiebehandelingen voor (aangeboren) gelaatsafwijkingen voor iedereen toegankelijk te maken (http://www.ridetosmile.net/), zondag op de Openbedrijvendag waren er tien-tal-len medewerkers fier actief om hun ziekenhuis te tonen aan meer dan 600 bezoekers. En, tegelijk, ook hier reclame aan het maken voor de diverse acties en benefieten van het ziekenhuis (https://www.weliswaar.be/villa-samson, https://uz.citizenlab.co/).Hartverwarmend. Dan toch ook nog eens een warm weekend. Doet deugd.