Bij de heren onderscheidt men drie categorieën: 15-40 jaar, 41-55 jaar en 56-70 jaar. De arts of tandarts die in zijn categorie de beste is, krijgt de Belgische driekleurtrui. De vierde categorie is voorbehouden voor de dames. De afstand bedraagt 57 kilometer op een vlak parcours. Enkel medici die effectief in het beroep staan, komen in aanmerking voor de prijzen, met uitzondering van die 65-plussers die op pensioen zijn.

Wie wil deelnemen aan deze sportieve strijd, stelt zijn kandidatuur bij Etienne Van de Velde, voorzitter van de Belgische Medische Wielerkring. Na goedkeuring en betaling van 25 euro inschrijvingsgeld _ ten laatste op 20 augustus _ kan de deelnemer zijn rugnummer bij de start ophalen.

De renners kunnen hun nummer afhalen in cafetaria Kwadenbos in Waarschoot op 26 augustus vanaf 10u30. De start wordt gegeven om 12 uur. Wie er vroegere jaren bij was, weet dat het er bijzonder spannend aan toe kan gaan op deze sportieve hoogdag.

Inschrijvingen en inlichtingen: Etienne Van de Velde - vdv.etienne@skynet.be - 09/377 88 78.

Bij de heren onderscheidt men drie categorieën: 15-40 jaar, 41-55 jaar en 56-70 jaar. De arts of tandarts die in zijn categorie de beste is, krijgt de Belgische driekleurtrui. De vierde categorie is voorbehouden voor de dames. De afstand bedraagt 57 kilometer op een vlak parcours. Enkel medici die effectief in het beroep staan, komen in aanmerking voor de prijzen, met uitzondering van die 65-plussers die op pensioen zijn.Wie wil deelnemen aan deze sportieve strijd, stelt zijn kandidatuur bij Etienne Van de Velde, voorzitter van de Belgische Medische Wielerkring. Na goedkeuring en betaling van 25 euro inschrijvingsgeld _ ten laatste op 20 augustus _ kan de deelnemer zijn rugnummer bij de start ophalen. De renners kunnen hun nummer afhalen in cafetaria Kwadenbos in Waarschoot op 26 augustus vanaf 10u30. De start wordt gegeven om 12 uur. Wie er vroegere jaren bij was, weet dat het er bijzonder spannend aan toe kan gaan op deze sportieve hoogdag.Inschrijvingen en inlichtingen: Etienne Van de Velde - vdv.etienne@skynet.be - 09/377 88 78.