De Sint-Jozefskliniek richt zich voornamelijk op patiënten uit de regio. Het Izegemse ziekenhuis telt 600 personeelsleden en 66 artsen en staat jaarlijks in voor zo'n 555 geboortes, 8.700 hospitalisatie- en 14.500 spoedopnames.

"De keuze voor nexuzhealth zorgt voor de nodige compatibiliteit met onze belangrijkste partner AZ Groeninge. Omdat alle informatie nu in hetzelfde medisch dossier opgeslagen wordt, kunnen we zaken als patiëntengegevens en onderzoeksresultaten eenvoudig met elkaar delen. Het EPD geeft ons bovendien de mogelijkheid om uniforme structuren uit te bouwen over de beide ziekenhuizen heen", aldus dokter David Struyve, chirurg en lid van de IT-commissie.

De Sint-Jozefskliniek richt zich voornamelijk op patiënten uit de regio. Het Izegemse ziekenhuis telt 600 personeelsleden en 66 artsen en staat jaarlijks in voor zo'n 555 geboortes, 8.700 hospitalisatie- en 14.500 spoedopnames. "De keuze voor nexuzhealth zorgt voor de nodige compatibiliteit met onze belangrijkste partner AZ Groeninge. Omdat alle informatie nu in hetzelfde medisch dossier opgeslagen wordt, kunnen we zaken als patiëntengegevens en onderzoeksresultaten eenvoudig met elkaar delen. Het EPD geeft ons bovendien de mogelijkheid om uniforme structuren uit te bouwen over de beide ziekenhuizen heen", aldus dokter David Struyve, chirurg en lid van de IT-commissie.