Het conferentieprogramma beslaat meer dan 70 thema's. Die zijn opgedeeld in een aantal deelaspecten, legt Christophe Dekoninck van Domus Medica uit. "Er zijn een reeks medische thema's. Daarnaast een aantal onderwerpen die zeer concreet betrekking hebben op de dagelijkse praktijk, denk aan personeelsbeleid, fiscale of financiële materie. Verder hebben we uiteenzettingen o.a. over ICT, over preventie en specifiek voor kringen." Deelnemers stellen zelf hun programma samen uit het aanbod en lopen gewoon binnen in de sessie die hen interesseert, zolang er plaats is uiteraard.

Tussendoor kunnen de deelnemers een bezoek brengen aan de vakbeurs met ruim 90 exposanten. Ook hier is het aanbod zeer uitgebreid en gevarieerd: van infostands over medische software, praktijkinrichting, telesecretariaat en medisch materiaal tot tal van andere eerstelijnsorganisaties..

"Momenteel schreven al zo'n 300 huisartsen zich in, maar we verwachten dat we ruim 600 bezoekers zullen verwelkomen", voorspelt Christophe Dekoninck. Tijdens de conferentie wordt ook de carrière-award van Domus Medica uitgereikt.

Verder zijn er twee modules uit de CRA-opleiding gepland, waarvoor apart kan worden ingeschreven. De meeste sessies leveren accrediteringspunten op.

Meer info op www.huisartsenconferentie.be.

Het conferentieprogramma beslaat meer dan 70 thema's. Die zijn opgedeeld in een aantal deelaspecten, legt Christophe Dekoninck van Domus Medica uit. "Er zijn een reeks medische thema's. Daarnaast een aantal onderwerpen die zeer concreet betrekking hebben op de dagelijkse praktijk, denk aan personeelsbeleid, fiscale of financiële materie. Verder hebben we uiteenzettingen o.a. over ICT, over preventie en specifiek voor kringen." Deelnemers stellen zelf hun programma samen uit het aanbod en lopen gewoon binnen in de sessie die hen interesseert, zolang er plaats is uiteraard. Tussendoor kunnen de deelnemers een bezoek brengen aan de vakbeurs met ruim 90 exposanten. Ook hier is het aanbod zeer uitgebreid en gevarieerd: van infostands over medische software, praktijkinrichting, telesecretariaat en medisch materiaal tot tal van andere eerstelijnsorganisaties.."Momenteel schreven al zo'n 300 huisartsen zich in, maar we verwachten dat we ruim 600 bezoekers zullen verwelkomen", voorspelt Christophe Dekoninck. Tijdens de conferentie wordt ook de carrière-award van Domus Medica uitgereikt.Verder zijn er twee modules uit de CRA-opleiding gepland, waarvoor apart kan worden ingeschreven. De meeste sessies leveren accrediteringspunten op.Meer info op www.huisartsenconferentie.be.