De formule is nog altijd die van lezingen in duo: een huisarts brengt een casus uit eigen praktijk en een expert licht deze toe. Nog altijd is er ruimte voor vragen en discussie van uit de zaal.

Maar deze update betekent de aftrap van een nieuw project: Up2Date Huisarts 2020. "In dit project willen wij trachten om in vijf updates de belangrijkste recente wijzigingen in de aanpak van dagelijks voorkomende huisartsenpathologie toe te lichten", zegt organisator Werner Van Peer. "Traditiegetrouw gebeurt dat telkens op een zaterdagmorgen."

De eerste aflevering gaat over urologie. Het expertteam wordt aangeleverd door de dienst urologie van het UZA, onder leiding van prof. Stefan De Wachter. De locatie is Campus Drie Eiken, promotiezaal, op zaterdag 15 december van 9u tot 13u.

Het Cha zet dit leermoment op in samenwerking met de Koninklijke Geneeskundige Kring Antwerpen en de huisartsenkringen provincie Antwerpen. Het progamma vindt u hier. Inschrijven kan via deze link.

De formule is nog altijd die van lezingen in duo: een huisarts brengt een casus uit eigen praktijk en een expert licht deze toe. Nog altijd is er ruimte voor vragen en discussie van uit de zaal.Maar deze update betekent de aftrap van een nieuw project: Up2Date Huisarts 2020. "In dit project willen wij trachten om in vijf updates de belangrijkste recente wijzigingen in de aanpak van dagelijks voorkomende huisartsenpathologie toe te lichten", zegt organisator Werner Van Peer. "Traditiegetrouw gebeurt dat telkens op een zaterdagmorgen."De eerste aflevering gaat over urologie. Het expertteam wordt aangeleverd door de dienst urologie van het UZA, onder leiding van prof. Stefan De Wachter. De locatie is Campus Drie Eiken, promotiezaal, op zaterdag 15 december van 9u tot 13u.Het Cha zet dit leermoment op in samenwerking met de Koninklijke Geneeskundige Kring Antwerpen en de huisartsenkringen provincie Antwerpen. Het progamma vindt u hier. Inschrijven kan via deze link.