Thema van de GDA 2022 is 'Samenwerking in de zorg, evidence-based en persoonsgericht'. Het programma krijgt stilaan vorm. Samenwerking tussen ziekenhuizen en de eerste lijn loopt als een rode draad doorheen de uiteenzettingen: denk aan oncologie, urgentiegeneeskunde, rugpijnbehandeling, gynaecologie en postpartumzorg, behandeling van zieke kinderen, seksueel misbruik en intrafamiliaal geweld.

Afsluitend is er een debat over 'Samenwerking in de zorg in een grootstedelijk gebied', gevolgd door een barbecue en netwerkgelegenheid.

Op donderdagavond viert de Koninklijke Artsenvereniging van Antwerpen haar 400-jarig bestaan en wordt de KARVA-prijs uitgereikt.

Meer info en inschrijven: uantwerpen.be > Kalender > Geneeskundige Dagen.

Thema van de GDA 2022 is 'Samenwerking in de zorg, evidence-based en persoonsgericht'. Het programma krijgt stilaan vorm. Samenwerking tussen ziekenhuizen en de eerste lijn loopt als een rode draad doorheen de uiteenzettingen: denk aan oncologie, urgentiegeneeskunde, rugpijnbehandeling, gynaecologie en postpartumzorg, behandeling van zieke kinderen, seksueel misbruik en intrafamiliaal geweld.Afsluitend is er een debat over 'Samenwerking in de zorg in een grootstedelijk gebied', gevolgd door een barbecue en netwerkgelegenheid.Op donderdagavond viert de Koninklijke Artsenvereniging van Antwerpen haar 400-jarig bestaan en wordt de KARVA-prijs uitgereikt.