Deelnemers aan de reis kunnen zich kandidaat stellen om zelf een voordracht te geven of om tijdens één van de lezingen de debatten te modereren.

Prettig reistempo

Zoals in het verleden gaat Artsenkrant voor deze reizen in zee met haar vertrouwde partner, Rivages du Monde. Samen met een team van Artsenkrant-reisbegeleiders laten ze u genieten van een zorgeloze reis. Service en comfort staan daarbij centraal. De reizen verlopen onder 'peers', aan een prettig reistempo en met een enthousiaste en vakkundige begeleiding. U reist in een ongedwongen, gezellige sfeer. Er is voor elk wat wils: verrassende excursies, culturele ontdekkingen enz. De schepen bieden alle mogelijke comfort, een waaier aan activiteiten is voorzien.

Niet alleen organiseert het Travel & Learn-team alle activiteiten en het symposium, het bezorgt u ook elke dag een boordjournaal in uw kajuit. Dat schetst het verloop van de volgende dag. Uiteraard wordt u optimaal begeleid. Op excursie staat het team ter beschikking voor al uw vragen en problemen.

2020

Een gloednieuwe website www. travelandlearn.be werd ontwikkeld. Daarop vindt u alvast alle informatie over de vier cruises die in 2020 gepland staan. Met name gaan we naar: Yangtzé (China) van 15 tot 30 maart. Deze cruise is volzet; Douro (Spanje & Portugal) van 3 tot 10 mei. Er zijn nog enkele kajuiten vrij; Groenland (expeditiereis inclusief Ijsland, Shetland & Faeröereilanden) van 11 tot 24 augustus; Mekong (Vietnam & Cambodja) van 7 tot 20 december.

Dat is uiteraard niet alles. In januari 2021 staat er reeds een exotische reis met een zeilschip naar Panama en Costa Rica op het programma. Meer informatie daarover vindt u op de nieuwe website die u dus best goed in de gaten houdt. Het aantal plaatsen voor deze reis is beperkt. Er snel bij zijn is de boodschap.

Info: travelandlearn@roularta.be

Deelnemers aan de reis kunnen zich kandidaat stellen om zelf een voordracht te geven of om tijdens één van de lezingen de debatten te modereren.Zoals in het verleden gaat Artsenkrant voor deze reizen in zee met haar vertrouwde partner, Rivages du Monde. Samen met een team van Artsenkrant-reisbegeleiders laten ze u genieten van een zorgeloze reis. Service en comfort staan daarbij centraal. De reizen verlopen onder 'peers', aan een prettig reistempo en met een enthousiaste en vakkundige begeleiding. U reist in een ongedwongen, gezellige sfeer. Er is voor elk wat wils: verrassende excursies, culturele ontdekkingen enz. De schepen bieden alle mogelijke comfort, een waaier aan activiteiten is voorzien.Niet alleen organiseert het Travel & Learn-team alle activiteiten en het symposium, het bezorgt u ook elke dag een boordjournaal in uw kajuit. Dat schetst het verloop van de volgende dag. Uiteraard wordt u optimaal begeleid. Op excursie staat het team ter beschikking voor al uw vragen en problemen.Een gloednieuwe website www. travelandlearn.be werd ontwikkeld. Daarop vindt u alvast alle informatie over de vier cruises die in 2020 gepland staan. Met name gaan we naar: Yangtzé (China) van 15 tot 30 maart. Deze cruise is volzet; Douro (Spanje & Portugal) van 3 tot 10 mei. Er zijn nog enkele kajuiten vrij; Groenland (expeditiereis inclusief Ijsland, Shetland & Faeröereilanden) van 11 tot 24 augustus; Mekong (Vietnam & Cambodja) van 7 tot 20 december.Dat is uiteraard niet alles. In januari 2021 staat er reeds een exotische reis met een zeilschip naar Panama en Costa Rica op het programma. Meer informatie daarover vindt u op de nieuwe website die u dus best goed in de gaten houdt. Het aantal plaatsen voor deze reis is beperkt. Er snel bij zijn is de boodschap.