1. Vlucht vanuit Brussel naar Kathmandu met Turkish Airlines.

2. Aankomst in Kathmandu en verblijf in het Shangri La Hotel. Bezoek boeddhistische stoepa van Swayambunath.

3. Kathmandu: hindoe-tempelcomplex van Pashupatinath; de stoepa van Bodnath; het centrale tempelplein Durbar Square; de oude binnenstad en de gezellige Thamel wijk.

4. Binnenlandse vlucht naar Pokhara, aan de voet van het Annapurna-gebergte. Trekking tot de Sanctuary Lodge in Birethanti, met zicht op Machhapuchare (Fishtail).

5. Trekking door de Modi Khola vallei naar de Himalaya Lodge in Ghandruk op 2000m.

6. Een weinig gelopen traject naar Majgaun (1400m), overnachting in Gurung Lodge, een parel.

7. Trekking via Pathleket en Pothana tot Dhampus (1550m), met zichten op het Annapurna-massief. Overnachting Basantha Lodge.

8. Afdaling richting Phedi, transfer naar Pokhara. Hotel Shangri La of Pavilions Himalayas.

9. Terugkeer naar Kathmandu. Verblijf in het prachtige Dwarika's Hotel.

10. Bezoek aan Bhaktapur, Unesco Werelderfgoed. Overnachting in Dwarika's Hotel.

11. Vlucht naar Europa met aankomst dezelfde dag (Turkish Airlines).

De reisperiode voor deze Artsenkrant reis is vrij te kiezen met uitsluiting van de periode van 1 oktober tot 15 november.

Mits overleg kan de reis ook verlengd worden.

Inbegrepen

Vluchten Brussel - Kathmandu - Brussel met Turkish Airlines, alle privétransport ter plaatse, binnenlandse vlucht Kathmandu - Pokhara, korte trekking in volpension in luxe-lodges, alle hotels met ontbijt, privé- gids en dragers voor de bagage, alle toegangsgelden bij bezoeken, infopakket Nepal, 24/7 bijstand lokale vertegenwoordiger.

Niet inbegrepen

Enkele middag- en avondmalen, fooien lokale gidsen, optionele activiteiten.

1. Vlucht vanuit Brussel naar Kathmandu met Turkish Airlines.2. Aankomst in Kathmandu en verblijf in het Shangri La Hotel. Bezoek boeddhistische stoepa van Swayambunath.3. Kathmandu: hindoe-tempelcomplex van Pashupatinath; de stoepa van Bodnath; het centrale tempelplein Durbar Square; de oude binnenstad en de gezellige Thamel wijk.4. Binnenlandse vlucht naar Pokhara, aan de voet van het Annapurna-gebergte. Trekking tot de Sanctuary Lodge in Birethanti, met zicht op Machhapuchare (Fishtail).5. Trekking door de Modi Khola vallei naar de Himalaya Lodge in Ghandruk op 2000m.6. Een weinig gelopen traject naar Majgaun (1400m), overnachting in Gurung Lodge, een parel.7. Trekking via Pathleket en Pothana tot Dhampus (1550m), met zichten op het Annapurna-massief. Overnachting Basantha Lodge.8. Afdaling richting Phedi, transfer naar Pokhara. Hotel Shangri La of Pavilions Himalayas.9. Terugkeer naar Kathmandu. Verblijf in het prachtige Dwarika's Hotel.10. Bezoek aan Bhaktapur, Unesco Werelderfgoed. Overnachting in Dwarika's Hotel.11. Vlucht naar Europa met aankomst dezelfde dag (Turkish Airlines). De reisperiode voor deze Artsenkrant reis is vrij te kiezen met uitsluiting van de periode van 1 oktober tot 15 november.Mits overleg kan de reis ook verlengd worden.InbegrepenVluchten Brussel - Kathmandu - Brussel met Turkish Airlines, alle privétransport ter plaatse, binnenlandse vlucht Kathmandu - Pokhara, korte trekking in volpension in luxe-lodges, alle hotels met ontbijt, privé- gids en dragers voor de bagage, alle toegangsgelden bij bezoeken, infopakket Nepal, 24/7 bijstand lokale vertegenwoordiger.Niet inbegrepenEnkele middag- en avondmalen, fooien lokale gidsen, optionele activiteiten.