Beste dokter,

Mijn naam is Ellen Bruyland. Ik ben studente Medical Office Management. Momenteel werk ik aan een bachelorproef met als onderwerp 'doorverwijzingsgedrag bij Vlaamse huisartsen'. Graag had ik hiervoor uw medewerking gehad om een korte enquête in te vullen. Concreet wil ik onderzoeken wat huisartsen belangrijk vinden wanneer zij een patiënt doorverwijzen naar een ziekenhuis of een specialist. Op die manier kan het ziekenhuis nagaan waarop het moet letten indien het meer doorverwijzingen van huisartsen wil krijgen.

De enquête is gemakkelijk online in te vullen en neemt maximum vijf minuten in beslag. De resultaten worden anoniem verwerkt. De enquête wordt afgesloten op 31 december 2016.

U kunt ze invullen via onderstaande link:

https://qtrial2016q4az1.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6GxFPQR0BlUlMdD

Indien u interesse heeft in het resultaat kan u me contacteren op het nummer 0476/709861 of via e-mail ellen.bruyland@student.odisee.be.

Ik dank u alvast heel erg voor uw medewerking!

Beste dokter,Mijn naam is Ellen Bruyland. Ik ben studente Medical Office Management. Momenteel werk ik aan een bachelorproef met als onderwerp 'doorverwijzingsgedrag bij Vlaamse huisartsen'. Graag had ik hiervoor uw medewerking gehad om een korte enquête in te vullen. Concreet wil ik onderzoeken wat huisartsen belangrijk vinden wanneer zij een patiënt doorverwijzen naar een ziekenhuis of een specialist. Op die manier kan het ziekenhuis nagaan waarop het moet letten indien het meer doorverwijzingen van huisartsen wil krijgen.De enquête is gemakkelijk online in te vullen en neemt maximum vijf minuten in beslag. De resultaten worden anoniem verwerkt. De enquête wordt afgesloten op 31 december 2016. U kunt ze invullen via onderstaande link: https://qtrial2016q4az1.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6GxFPQR0BlUlMdDIndien u interesse heeft in het resultaat kan u me contacteren op het nummer 0476/709861 of via e-mail ellen.bruyland@student.odisee.be. Ik dank u alvast heel erg voor uw medewerking!