Waarom?

De link therapie en diagnose wordt verbroken en NIET hersteld door de wijzigingen van de apotheker.

De link van medicatie met allergieën wordt verbroken en niet hersteld.

De mogelijkheid om de aanpassingen te gebruiken in het elektronisch voorschrift vervalt en wordt niet hersteld.

Waarom moet ik als huisarts 1.900 € betalen voor het door de overheid gehomologeerde e-GMD als het door de interferentie van de apotheker vervalt tot de waarde van een papieren dossier?

Waarom betaalt de overheid 30 € aan de apotheker als het e-GMD daardoor gedevalueerd wordt tot een papieren dossier want onbruikbaar voor de huisarts niet alleen als e-MD maar ook als e-GMD?

Wie is hier schuldig? Alle spelers in de gezondheidszorg moeten en willen interdisciplinair samenwerken, alleen is het systeem dat daar voor moet zorgen én geïntroduceerd werd door de overheid momenteel minstens niet in verhouding tot de zware financiële kost ervan. Want het falende systeem zorgt niet voor meer veiligheid voor de patiënt en zorgt bovendien niet voor een besparing als rendement van de investering.

Mag ik de overheid duiden als verantwoordelijke hiervoor? Klagen sinds maanden helpt hier inderdaad helemaal niet...

Waarom? De link therapie en diagnose wordt verbroken en NIET hersteld door de wijzigingen van de apotheker.De link van medicatie met allergieën wordt verbroken en niet hersteld.De mogelijkheid om de aanpassingen te gebruiken in het elektronisch voorschrift vervalt en wordt niet hersteld.Waarom moet ik als huisarts 1.900 € betalen voor het door de overheid gehomologeerde e-GMD als het door de interferentie van de apotheker vervalt tot de waarde van een papieren dossier? Waarom betaalt de overheid 30 € aan de apotheker als het e-GMD daardoor gedevalueerd wordt tot een papieren dossier want onbruikbaar voor de huisarts niet alleen als e-MD maar ook als e-GMD?Wie is hier schuldig? Alle spelers in de gezondheidszorg moeten en willen interdisciplinair samenwerken, alleen is het systeem dat daar voor moet zorgen én geïntroduceerd werd door de overheid momenteel minstens niet in verhouding tot de zware financiële kost ervan. Want het falende systeem zorgt niet voor meer veiligheid voor de patiënt en zorgt bovendien niet voor een besparing als rendement van de investering.Mag ik de overheid duiden als verantwoordelijke hiervoor? Klagen sinds maanden helpt hier inderdaad helemaal niet...