De zorg trajecten zijn er helemaal de ideale projecten voor.De geïnformeerde toestemming door de patiënt finaliseert de fundering voor dit prachtig bouwsel.

Hoe wonderlijk de lichtjes die stralen in de gaten van het beveiligde slot van deze moderne toren van babel ook zijn, je kan er alleszins langs alle kanten in.

Bovendien lijkt de diversiteit in talen een plezier pur-sang tijdens het bal masqué op het binnenplein van de toren.

Is het dan toch niet schitterend om te mogen ervaren in sommige afwisselende verslagen van diverse specialismen over dezelfde patiënt dat specialisten nog alle redenen hebben om toch eens iets van elkaar te lezen met betrekking tot de medicamenteuze behandelingen binnen eenzelfde traject?

Het houden van het medisch dossier blijft een indrukwekkende uitdaging voor de huisarts.

De zorg trajecten zijn er helemaal de ideale projecten voor.De geïnformeerde toestemming door de patiënt finaliseert de fundering voor dit prachtig bouwsel. Hoe wonderlijk de lichtjes die stralen in de gaten van het beveiligde slot van deze moderne toren van babel ook zijn, je kan er alleszins langs alle kanten in. Bovendien lijkt de diversiteit in talen een plezier pur-sang tijdens het bal masqué op het binnenplein van de toren. Is het dan toch niet schitterend om te mogen ervaren in sommige afwisselende verslagen van diverse specialismen over dezelfde patiënt dat specialisten nog alle redenen hebben om toch eens iets van elkaar te lezen met betrekking tot de medicamenteuze behandelingen binnen eenzelfde traject?Het houden van het medisch dossier blijft een indrukwekkende uitdaging voor de huisarts.