65 exposanten

Zowat 65 Internationale exposanten zullen gedurende vijf dagen worden samengebracht in galeries op en rond de Zavel. Dit concept, dat de wereldkunsten uit diverse continenten op de voorgrond plaatst, is vrij uniek en plaatst Brussel in the picture bij het kunstminnend publiek.

Kunstwerken uit Afrika, Oceanië, Indonesië, Amerika, Australië en Azië, alsook kunstwerken afkomstig van de antieke culturen in Europa en het middellandszeegebied, zullen voorgesteld worden aan kunstliefhebbers, museumconservators en kunstverzamelaars van over de hele wereld. Tevens wordt een tentoonstelling rond tribale kunst gepresenteerd en wordt een reeks lezingen gehouden die de diverse domeinen van dit evenement beslaan.

Elke kunsthandelaar zal tijdens dit gebeuren zijn beste stukken aan het publiek voorstellen. Het is een uitgelezen kans om prachtige kunstvoorwerpen te ontdekken. Bovendien worden de tentoongestelde kunstobjecten tijdens de beurs door een gespecialiseerd comité onderzocht.

Door een zeer ruim en divers aanbod van kunstvoorwerpen, afkomstig van over de ganse wereld, ten toon te stellen hoopt CULTURES een nieuwe generatie verzamelaars aan te trekken. Op te merken valt dat een groot deel van de objecten moeiteloos integreren in een modern en/of hedendaags interieur. De pronkstukken zullen worden opgenomen in een vernieuwde catalogus, die in een groter formaat wordt uitgebracht dan de editie 2016 en een ook andere look krijgt.

Info: cultures.brussels

65 exposantenZowat 65 Internationale exposanten zullen gedurende vijf dagen worden samengebracht in galeries op en rond de Zavel. Dit concept, dat de wereldkunsten uit diverse continenten op de voorgrond plaatst, is vrij uniek en plaatst Brussel in the picture bij het kunstminnend publiek.Kunstwerken uit Afrika, Oceanië, Indonesië, Amerika, Australië en Azië, alsook kunstwerken afkomstig van de antieke culturen in Europa en het middellandszeegebied, zullen voorgesteld worden aan kunstliefhebbers, museumconservators en kunstverzamelaars van over de hele wereld. Tevens wordt een tentoonstelling rond tribale kunst gepresenteerd en wordt een reeks lezingen gehouden die de diverse domeinen van dit evenement beslaan.Elke kunsthandelaar zal tijdens dit gebeuren zijn beste stukken aan het publiek voorstellen. Het is een uitgelezen kans om prachtige kunstvoorwerpen te ontdekken. Bovendien worden de tentoongestelde kunstobjecten tijdens de beurs door een gespecialiseerd comité onderzocht.Door een zeer ruim en divers aanbod van kunstvoorwerpen, afkomstig van over de ganse wereld, ten toon te stellen hoopt CULTURES een nieuwe generatie verzamelaars aan te trekken. Op te merken valt dat een groot deel van de objecten moeiteloos integreren in een modern en/of hedendaags interieur. De pronkstukken zullen worden opgenomen in een vernieuwde catalogus, die in een groter formaat wordt uitgebracht dan de editie 2016 en een ook andere look krijgt.Info: cultures.brussels