Ook voor Artsenkrant-club is het weer back to business. Als lid van de club geniet u nu al van heel wat voordelen: elke week Artsenkrant in uw brievenbus, al onze edities online lezen op de website, zoekertjes plaatsen,... Voortaan kan u eveneens een keuze maken uit exclusieve aanbiedingen (originele rondleidingen, tentoonstellingen,...) en krijgt u kortingen op onze Travel&Learn-cruises en op een reeks luxeproducten (wijn, boeken,...).

Al die exclusieve aanbiedingen krijgt u voortaan twee keer per maand voorgeschoteld in de papieren Artsenkrant. Vanaf 14 september krijgt u eveneens een aparte nieuwsbrief die volledig aan Artsenkrant-club gewijd is.

Aarzel niet langer en word lid van de grootste artsen-community in België (6.000 leden) door in te tekenen op Artsenkrant-club. U hebt de keuze uit de papieren krant (99 euro per jaar) of de online versie (75 euro per jaar).

Ook voor Artsenkrant-club is het weer back to business. Als lid van de club geniet u nu al van heel wat voordelen: elke week Artsenkrant in uw brievenbus, al onze edities online lezen op de website, zoekertjes plaatsen,... Voortaan kan u eveneens een keuze maken uit exclusieve aanbiedingen (originele rondleidingen, tentoonstellingen,...) en krijgt u kortingen op onze Travel&Learn-cruises en op een reeks luxeproducten (wijn, boeken,...).Al die exclusieve aanbiedingen krijgt u voortaan twee keer per maand voorgeschoteld in de papieren Artsenkrant. Vanaf 14 september krijgt u eveneens een aparte nieuwsbrief die volledig aan Artsenkrant-club gewijd is.Aarzel niet langer en word lid van de grootste artsen-community in België (6.000 leden) door in te tekenen op Artsenkrant-club. U hebt de keuze uit de papieren krant (99 euro per jaar) of de online versie (75 euro per jaar).