Voor de promotie van dit uitzonderlijke event heeft het HIV Ontrafelen-fonds een prachtige videoclip opgenomen, met in de hoofdrollen Goedele Liekens, Barbara Sarafian en Kadèr Gürbüz. Een warme oproep wordt gedaan om deze clip te delen: u vindt de links onderaan dit artikel.

Streven naar een wereld HIV-vrij

"We hebben Goedele, Kadèr en Barbara zelf gecontacteerd en er was weinig nodig om hen te overtuigen", aldus een tevreden professor Linos Vandekerckhove die de HIV Ontrafelen onderzoeksgroep leidt. "Met hun sterke persoonlijkheid en uitgesproken karakter zijn zij de ideale personen om dit initiatief onder de aandacht te brengen. Onze middelen zijn beperkt, dus hopen we met deze clip een ruimer publiek te bereiken en mensen te overtuigen om zich in te schrijven en op die manier ons onderzoek te steunen. Het geld is sowieso goed besteed en in ruil beleef je een geweldige avond, met onder meer Gentse gastronomie, een modeshow en optredens van Gabriel Rios en Isolde Lasoen."

"Ondersteunend kunnen meewerken aan HIV Ontrafelen en HIV-genezing, dat moest ik gewoon doen", zegt Goedele Liekens. "Bij de buitenwereld leeft de perceptie dat HIV en aids onder controle en te genezen zijn, maar dat is niet zo. Men kan het virus wel onderdrukken, maar nog steeds niet genezen. Het is onze verantwoordelijkheid om onderzoek naar de volgende stappen te ondersteunen, zodat we op een dag een definitief geneesmiddel vinden en de wereld HIV-vrij verder kan".

Deze heel bijzondere avond wordt naar goede gewoonte op deskundige wijze aan elkaar gepraat door Luc Alloo. Federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block en farmacoloog Rudi Pauwels hebben hun aanwezigheid al bevestigd en zullen aanwezig zijn als gastspreker.

Updates en nieuws via de Facebook event pagina:https://www.facebook.com/events/1252844144820663Inschrijven voor het evenement (65€ per persoon) kan via deze link.Wie de clip wil delen, kan dat via onderstaande link: Facebook: https://www.facebook.com/hivontrafelen/ YouTube: https://youtu.be/OX17V0Hyx-U Website: www.hivontrafelen.be

Voor de promotie van dit uitzonderlijke event heeft het HIV Ontrafelen-fonds een prachtige videoclip opgenomen, met in de hoofdrollen Goedele Liekens, Barbara Sarafian en Kadèr Gürbüz. Een warme oproep wordt gedaan om deze clip te delen: u vindt de links onderaan dit artikel. Streven naar een wereld HIV-vrij"We hebben Goedele, Kadèr en Barbara zelf gecontacteerd en er was weinig nodig om hen te overtuigen", aldus een tevreden professor Linos Vandekerckhove die de HIV Ontrafelen onderzoeksgroep leidt. "Met hun sterke persoonlijkheid en uitgesproken karakter zijn zij de ideale personen om dit initiatief onder de aandacht te brengen. Onze middelen zijn beperkt, dus hopen we met deze clip een ruimer publiek te bereiken en mensen te overtuigen om zich in te schrijven en op die manier ons onderzoek te steunen. Het geld is sowieso goed besteed en in ruil beleef je een geweldige avond, met onder meer Gentse gastronomie, een modeshow en optredens van Gabriel Rios en Isolde Lasoen." "Ondersteunend kunnen meewerken aan HIV Ontrafelen en HIV-genezing, dat moest ik gewoon doen", zegt Goedele Liekens. "Bij de buitenwereld leeft de perceptie dat HIV en aids onder controle en te genezen zijn, maar dat is niet zo. Men kan het virus wel onderdrukken, maar nog steeds niet genezen. Het is onze verantwoordelijkheid om onderzoek naar de volgende stappen te ondersteunen, zodat we op een dag een definitief geneesmiddel vinden en de wereld HIV-vrij verder kan".Deze heel bijzondere avond wordt naar goede gewoonte op deskundige wijze aan elkaar gepraat door Luc Alloo. Federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block en farmacoloog Rudi Pauwels hebben hun aanwezigheid al bevestigd en zullen aanwezig zijn als gastspreker.Updates en nieuws via de Facebook event pagina:https://www.facebook.com/events/1252844144820663Inschrijven voor het evenement (65€ per persoon) kan via deze link.Wie de clip wil delen, kan dat via onderstaande link: Facebook: https://www.facebook.com/hivontrafelen/ YouTube: https://youtu.be/OX17V0Hyx-U Website: www.hivontrafelen.be