De muzikanten die op 1 oktober optreden in de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Beigem (Grimbergen) hebben op een of andere manier een band met het Conservatorium van Brussel. Op het programma staan o.m. saxofonist Maarten Vergauwen en Emmy Wils, samen Koi Collective, alsook het Trio Latrebache. Dit pianotrio bestaat uit drie leerkrachten van de Muziekacademie van Etterbeek, alle afgestudeerd aan het Brusselse conservatorium: Katarzyna Hajduk, piano (Polen), Yescenia Fales, cello (Cuba) en uit eigen land violiste Julie Van Buggenhout.

Met Caroline Cajot, Valeriia Pieters en Zoé Skotnicki treden ook drie sopranen aan. Deze laatste is een opkomend talent uit Wemmel die momenteel aan het IMEP in Namen haar zangstudies volgt. Ze wordt begeleid door Tomasz Konieczny. De Poolse pianist is een oude bekende op Eigen Thuis Classics. Trouwe bezoekers van het event weten dat hij ook solistisch indruk zal maken.

Het publiek betaalt geen toegangsprijs, maar de vrijwillige bijdragen zullen besteed worden voor de aankoop van rolstoelen.

Bijdragen kunnen worden overgeschreven op rekening BE76 7350 3568 7395 of gedeponeerd in een box bij de ingang. Giften vanaf 40 euro geven recht op een fiscaal attest (enkel via overschrijving).

Onze-Lieve-Vrouwkerk van Beigem (Zevensterre 1 Grimbergen) op vrijdag 1 oktober om 20 uur, Covid Safe certificaat vereist. Tickets via eventbrite.be, rubriek 'eigen-thuis-classics'.

Info over Eigen Thuis: www.eigenthuis.be

De muzikanten die op 1 oktober optreden in de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Beigem (Grimbergen) hebben op een of andere manier een band met het Conservatorium van Brussel. Op het programma staan o.m. saxofonist Maarten Vergauwen en Emmy Wils, samen Koi Collective, alsook het Trio Latrebache. Dit pianotrio bestaat uit drie leerkrachten van de Muziekacademie van Etterbeek, alle afgestudeerd aan het Brusselse conservatorium: Katarzyna Hajduk, piano (Polen), Yescenia Fales, cello (Cuba) en uit eigen land violiste Julie Van Buggenhout.Met Caroline Cajot, Valeriia Pieters en Zoé Skotnicki treden ook drie sopranen aan. Deze laatste is een opkomend talent uit Wemmel die momenteel aan het IMEP in Namen haar zangstudies volgt. Ze wordt begeleid door Tomasz Konieczny. De Poolse pianist is een oude bekende op Eigen Thuis Classics. Trouwe bezoekers van het event weten dat hij ook solistisch indruk zal maken. Het publiek betaalt geen toegangsprijs, maar de vrijwillige bijdragen zullen besteed worden voor de aankoop van rolstoelen.Bijdragen kunnen worden overgeschreven op rekening BE76 7350 3568 7395 of gedeponeerd in een box bij de ingang. Giften vanaf 40 euro geven recht op een fiscaal attest (enkel via overschrijving).