Een jongeman zit op een boot te onderhandelen met een zichtbaar louche zakenman wanneer een jonge wulpse vrouw in een motorbootje arriveert. Iedereen weet wat er zal volgen. De wilde stoeipartij op de tonen van The Stooges' Down On the Street zet vlammend de toon voor het eerste deel van de film waarin die jongeman er alles aan zal doen om de aandacht te trekken van 'lui lui' zoals iedereen op dat moment Silvio Berlusconi noemt.

Pathetisch

Na de soms langgerekte orgieën en andere hitsige scènes komt eindelijk Il Cavaliere zelf ten tonele. Paolo Sorrentino portretteert hem als een wat wanhopige 70-jarige die er alles aan doet om jong en vitaal over te komen en opnieuw aan de macht te geraken. Zijn vrouw walgt steeds meer van hem en zijn pogingen om haar terug te winnen blijken pathetisch. Ooit was Berlusconi een zanger op cruiseschepen en daarna verkoper van immobiliën.

Als hij zijn touch als politicus _ volgens hemzelf: iemand die mensen weet te overtuigen van zijn gelijk, niet van de waarheid _ lijkt kwijt te zijn, telefoneert hij lukraak naar een vrouw om haar een appartement te verkopen. Een van de talrijke wonderlijke scènes, met dank aan Sorrentino's fetisjacteur Toni Servillo.

Stierenvechter

In het tweede tragischere deel van Loro weet het script de kijker te fascineren, in het eerste deel is de film vooral visueel van een andermaal uitzonderlijke pracht. Pure barok met zoals we inmiddels van Sorrentino verwachten een waanzinnig eclectische soundtrack. Loro combineert bijwijlen het beste van Il Divo en La Grande Bellezza maar moet als film in zijn geheel toch onderdoen voor die eerdere prenten van de regisseur.

Op enkele te lang uitgesponnen scènes na vliegen de twee en half uur voorbij. Paolo Sorrentino omschrijft Berlusconi als een benaderbaar mysterie en roept de hulp in van Ernest Hemingway, meer bepaald van een citaat uit The Sun Also Rises. Hemingway. "Nobody ever lives their life all the way up except bullfighters". Het meest allesomvattende beeld dat we hebben van Silvio Berlusconi is dat van de stierenvechter. Maestro Sorrentino blijft met ruime voorsprong de interessantste regisseur van zijn generatie

Loro draait in de bioscoop en wordt verdeeld door Belga Films.

Een jongeman zit op een boot te onderhandelen met een zichtbaar louche zakenman wanneer een jonge wulpse vrouw in een motorbootje arriveert. Iedereen weet wat er zal volgen. De wilde stoeipartij op de tonen van The Stooges' Down On the Street zet vlammend de toon voor het eerste deel van de film waarin die jongeman er alles aan zal doen om de aandacht te trekken van 'lui lui' zoals iedereen op dat moment Silvio Berlusconi noemt. PathetischNa de soms langgerekte orgieën en andere hitsige scènes komt eindelijk Il Cavaliere zelf ten tonele. Paolo Sorrentino portretteert hem als een wat wanhopige 70-jarige die er alles aan doet om jong en vitaal over te komen en opnieuw aan de macht te geraken. Zijn vrouw walgt steeds meer van hem en zijn pogingen om haar terug te winnen blijken pathetisch. Ooit was Berlusconi een zanger op cruiseschepen en daarna verkoper van immobiliën. Als hij zijn touch als politicus _ volgens hemzelf: iemand die mensen weet te overtuigen van zijn gelijk, niet van de waarheid _ lijkt kwijt te zijn, telefoneert hij lukraak naar een vrouw om haar een appartement te verkopen. Een van de talrijke wonderlijke scènes, met dank aan Sorrentino's fetisjacteur Toni Servillo. StierenvechterIn het tweede tragischere deel van Loro weet het script de kijker te fascineren, in het eerste deel is de film vooral visueel van een andermaal uitzonderlijke pracht. Pure barok met zoals we inmiddels van Sorrentino verwachten een waanzinnig eclectische soundtrack. Loro combineert bijwijlen het beste van Il Divo en La Grande Bellezza maar moet als film in zijn geheel toch onderdoen voor die eerdere prenten van de regisseur. Op enkele te lang uitgesponnen scènes na vliegen de twee en half uur voorbij. Paolo Sorrentino omschrijft Berlusconi als een benaderbaar mysterie en roept de hulp in van Ernest Hemingway, meer bepaald van een citaat uit The Sun Also Rises. Hemingway. "Nobody ever lives their life all the way up except bullfighters". Het meest allesomvattende beeld dat we hebben van Silvio Berlusconi is dat van de stierenvechter. Maestro Sorrentino blijft met ruime voorsprong de interessantste regisseur van zijn generatieLoro draait in de bioscoop en wordt verdeeld door Belga Films.