Pittige dames

Lust voor oog en oor op vrijdag met onder andere Róisín Murphy. De ex-frontvrouw van Moloko is ook al jaren solo een belevenis. Misschien houdt u meer van de eigenzinnige rock van Richard Ashcroft (ex The Verve), funk met Jamie Lidell of de soulstem van de Oegandese Brit Michael Kiwanuka. Op zaterdag is het dolle meezingpret met Kaiser Chiefs die onlangs nog Pinkpop platspeelden.

Die avond staat met Steve Winwood ongetwijfeld de allergrootste klepper van deze editie op het programma. Na 40 jaar carrière lijkt deze oudgediende van The Spencer Davsis Group, Traffic en Blind Faith nog lang niet op pensioen. Als solo-artiest tekende hij voor tophits als 'When You See a Chance', 'Higher Love' of 'Valerie'. Zijn eclectische sound past perfect bij Cactus.

Op zondag heel wat oncatalogeerbare bands als Sophia, Explosions In The Sky en de groep waar wij live het meest naar benieuwd zijn The Temper Trap. U kent ongetwijfeld hun 'Sweet Disposition' magistraal gebruikt in de film '500 Days of Summer'.

De Belgen

De Belgen zijn weer fijn vertegenwoordigd in Brugge. Goose sluit het festival op zondag af. Verder raden we u aan zeker Warhaus, Het Zesde Metaal (wonderlijk West-Vlaams), TaxiWars (het jazzproject van Tom Barman) en het herrezen Millionaire dat weekend. Mis ook de jonge nationale helden Tamino en Coely niet.

Cactusfestival kreeg van Yourope (The European Festival Association) de titel 'Best small European festival'. OVAM riep het uit tot 'voorbeeldfestival op het vlak van milieu'. Groen, gezellig, grandioos en prikkelend als een ...cactus: Cactusfestival 2017.

Het 36ste Cactusfestival op 7, 8 en 9 juli in het Brugse Minnewaterpark. Het volledige programma, andere info en tickets op www.cactusfestival.be.

Pittige damesLust voor oog en oor op vrijdag met onder andere Róisín Murphy. De ex-frontvrouw van Moloko is ook al jaren solo een belevenis. Misschien houdt u meer van de eigenzinnige rock van Richard Ashcroft (ex The Verve), funk met Jamie Lidell of de soulstem van de Oegandese Brit Michael Kiwanuka. Op zaterdag is het dolle meezingpret met Kaiser Chiefs die onlangs nog Pinkpop platspeelden. Die avond staat met Steve Winwood ongetwijfeld de allergrootste klepper van deze editie op het programma. Na 40 jaar carrière lijkt deze oudgediende van The Spencer Davsis Group, Traffic en Blind Faith nog lang niet op pensioen. Als solo-artiest tekende hij voor tophits als 'When You See a Chance', 'Higher Love' of 'Valerie'. Zijn eclectische sound past perfect bij Cactus.Op zondag heel wat oncatalogeerbare bands als Sophia, Explosions In The Sky en de groep waar wij live het meest naar benieuwd zijn The Temper Trap. U kent ongetwijfeld hun 'Sweet Disposition' magistraal gebruikt in de film '500 Days of Summer'.De BelgenDe Belgen zijn weer fijn vertegenwoordigd in Brugge. Goose sluit het festival op zondag af. Verder raden we u aan zeker Warhaus, Het Zesde Metaal (wonderlijk West-Vlaams), TaxiWars (het jazzproject van Tom Barman) en het herrezen Millionaire dat weekend. Mis ook de jonge nationale helden Tamino en Coely niet.Cactusfestival kreeg van Yourope (The European Festival Association) de titel 'Best small European festival'. OVAM riep het uit tot 'voorbeeldfestival op het vlak van milieu'. Groen, gezellig, grandioos en prikkelend als een ...cactus: Cactusfestival 2017.Het 36ste Cactusfestival op 7, 8 en 9 juli in het Brugse Minnewaterpark. Het volledige programma, andere info en tickets op www.cactusfestival.be.