HIV Ontrafelen is een platform dat het onderzoek naar hiv van UGent ondersteunt. De voorbije jaren waren telkens een 400-tal sympathisanten van de partij om het event op te luisteren. Net als de vorige editie wordt het anno 2016 weer een wervelend showprogramma dat rad van tong aan elkaar gepraat wordt door tv-ster Luc Alloo. Prof. dr. Marleen Temmerman zal het welkomstwoord uitspreken.

De avond staat in het teken van Music, Art, Food & Fashion (kortweg MAFF). Sioen en Radio Candip leveren de muziek, Christofelli verzorgt de artistieke toets, de modedéfilé is in handen van La Tirette Styling, Diargo Studio, Florence Make Up & Hair Bar. Volgende bedrijven staan garant voor culinaire verwennerij: Greenway, Belga Queen, Foodsie, Meneerampe, Alix - Talble & Jardin D'Amis, Mokja, Simon Says, Julie'House, Balls and Glory, Les Filles du Bord de Mer en Copperhead Gin.

Tickets voor dit unieke gebeuren kosten amper 65 euro (receptie en diner inbegrepen). Het onderzoeksteam van prof. dr. Linos Vandekerckhove van UGent zal u dankbaar zijn want de opbrengst van de avond gaat integraal naar het hiv-onderzoek. Het Gentse team verricht baanbrekend werk in het onderzoek naar genezing van hiv.

  • Het fundraisingevent heeft plaats op zaterdag 26 november in het UFO (Universiteitsforum), Sint-Pietersnieuwstraat 33 in Gent. Contact: hivontrafelen@ugent.be - 09/332 94 25.
HIV Ontrafelen is een platform dat het onderzoek naar hiv van UGent ondersteunt. De voorbije jaren waren telkens een 400-tal sympathisanten van de partij om het event op te luisteren. Net als de vorige editie wordt het anno 2016 weer een wervelend showprogramma dat rad van tong aan elkaar gepraat wordt door tv-ster Luc Alloo. Prof. dr. Marleen Temmerman zal het welkomstwoord uitspreken.De avond staat in het teken van Music, Art, Food & Fashion (kortweg MAFF). Sioen en Radio Candip leveren de muziek, Christofelli verzorgt de artistieke toets, de modedéfilé is in handen van La Tirette Styling, Diargo Studio, Florence Make Up & Hair Bar. Volgende bedrijven staan garant voor culinaire verwennerij: Greenway, Belga Queen, Foodsie, Meneerampe, Alix - Talble & Jardin D'Amis, Mokja, Simon Says, Julie'House, Balls and Glory, Les Filles du Bord de Mer en Copperhead Gin. Tickets voor dit unieke gebeuren kosten amper 65 euro (receptie en diner inbegrepen). Het onderzoeksteam van prof. dr. Linos Vandekerckhove van UGent zal u dankbaar zijn want de opbrengst van de avond gaat integraal naar het hiv-onderzoek. Het Gentse team verricht baanbrekend werk in het onderzoek naar genezing van hiv.