Op het online wedstrijdformulier vindt u de vier wedstrijdvragen en de schiftingsvraag die uiteindelijk uitsluitsel zal brengen. We wensen u veel succes en hopen dat u hebt genoten van de boeiende verhalen van uw collega's/artsen Renata De Kesel (Everest), Jaak Mestdagh (Ladakh), Lucas Emsens (Bhutan) en Eduard Janssens (Nepal) die ons hun reiservaringen in de Himalayaregio en beelden uit hun fotoalbums hebben gedeeld.

All-in-one bestemming

De vier avontuurlijke reizigers hebben alvast dat gemeen: alle vier hebben ze Nepal bezocht, de poort van de Himalaya, alle vier toonden ze zich ook zéér in de wolken over deze bestemming en vooral over de inwoners die een toonbeeld zijn van gastvrijheid.

"In Nepal kan je van 100 meter tot boven 8000 meter reizen: het land heeft alles in huis", zo verwoordde de Gentse Renata De Kesel haar indrukken. Inderdaad, geen enkel land ter wereld presenteert u zo'n boeiende mix van cultuurschatten, fascinerende religie, kleurrijke festivals, wildlife, adembenemende landschappen en duizelingwekkende 8000-plussers. Waar je ook gaat, van Kathmandu tot de meest desolate uithoeken, overal worden al je zintuigen aangesproken. Nepal maakt een diepe indruk op al wie het land bereist. Meer zelfs: Nepal werkt verslavend. Reizen naar Nepal houdt immers ook een risico in: wie er één keer geweest is, wil er terug naar toe.

Wil u zelf op reis naar de Himalaya? Reisorganisator MyHimalaya, waarmee Artsenkrant voor deze wedstrijd samenwerkt, is gespecialiseerd in reizen naar Nepal, Bhutan en India. Op hun website vindt u ter inspiratie tal van reisideeën. Himalayaspecialist Rik Van Belle zal u met plezier tekst en uitleg geven en u een volledig uitgewerkte reis op maat presenteren. Een reis die u niet gauw zal vergeten. Namaste!

Info: www.myhimlaya.com - Info@myhimalaya.be - 0499/13 17 30

Vluchten:www.turkishairlines.com

Op het online wedstrijdformulier vindt u de vier wedstrijdvragen en de schiftingsvraag die uiteindelijk uitsluitsel zal brengen. We wensen u veel succes en hopen dat u hebt genoten van de boeiende verhalen van uw collega's/artsen Renata De Kesel (Everest), Jaak Mestdagh (Ladakh), Lucas Emsens (Bhutan) en Eduard Janssens (Nepal) die ons hun reiservaringen in de Himalayaregio en beelden uit hun fotoalbums hebben gedeeld. All-in-one bestemmingDe vier avontuurlijke reizigers hebben alvast dat gemeen: alle vier hebben ze Nepal bezocht, de poort van de Himalaya, alle vier toonden ze zich ook zéér in de wolken over deze bestemming en vooral over de inwoners die een toonbeeld zijn van gastvrijheid."In Nepal kan je van 100 meter tot boven 8000 meter reizen: het land heeft alles in huis", zo verwoordde de Gentse Renata De Kesel haar indrukken. Inderdaad, geen enkel land ter wereld presenteert u zo'n boeiende mix van cultuurschatten, fascinerende religie, kleurrijke festivals, wildlife, adembenemende landschappen en duizelingwekkende 8000-plussers. Waar je ook gaat, van Kathmandu tot de meest desolate uithoeken, overal worden al je zintuigen aangesproken. Nepal maakt een diepe indruk op al wie het land bereist. Meer zelfs: Nepal werkt verslavend. Reizen naar Nepal houdt immers ook een risico in: wie er één keer geweest is, wil er terug naar toe.Wil u zelf op reis naar de Himalaya? Reisorganisator MyHimalaya, waarmee Artsenkrant voor deze wedstrijd samenwerkt, is gespecialiseerd in reizen naar Nepal, Bhutan en India. Op hun website vindt u ter inspiratie tal van reisideeën. Himalayaspecialist Rik Van Belle zal u met plezier tekst en uitleg geven en u een volledig uitgewerkte reis op maat presenteren. Een reis die u niet gauw zal vergeten. Namaste!Info: www.myhimlaya.com - Info@myhimalaya.be - 0499/13 17 30Vluchten:www.turkishairlines.com