Wie droomt er niet van om ooit eens oog in oog te staan met de hoogste bergen ter wereld? De Annapurna en de Everest spreken natuurlijk tot de verbeelding en vormen het hoogtepunt van menige reis naar Nepal. Maar het land heeft nog zoveel meer te bieden: de mooie vallei van Kathmandu met zijn eeuwenoude architectuur, steden als Bhaktapur en Patan die herinneren aan vervlogen tijden, boeddhistische stoepa's en hindoetempels, maar ook de jungle waar Bengaalse tijgers en neushoorns rondzwerven. Bovenal is Nepal een bestemming waar je onbekommerd kan reizen, niet in het minst door de open en tolerante houding van de Nepalezen. Het land leent zich tot zeer diverse vormen van reizen: van sportieve vakanties voor trekkers tot luxereizen in de allerbeste lodges.

Infoavond Nepal

MyHimalaya is een nichetouroperator die zich gespecialiseerd heeft - de naam zegt het al - in reizen naar de Himalaya. Op hun programma staan reizen naar India, Bhutan, Nepal waarover de hoogste bergketen van de wereld zich uitstrekt.

Speciaal voor Artsenkrant werkt MyHimalaya een heel bijzonder programma uit voor de winnaars van de Zomerwedstrijd. De komende weken leest u er alles over in uw wekelijkse Artsenkrant. Wilt u al een tipje van de sluier oplichten, dan kunt u zich inschrijven voor de infoavond over Nepal (en Bhutan) die MyHimalaya inricht op vrijdag 16 juni in Melle bij Gent. Of u neemt alvast een kijkje op de website www.myhimalaya.be.

Bent u nog geen lid van de Artsenkrant-club en wenst u toch deel te nemen aan deze uitzonderlijke wedstrijd? Geen nood: via deze link kunt u meteen uw lidmaatschap van AK-club in orde brengen: www.akclub.be

Infoavond Nepal, vrijdag 16 juni om 20 uur, Brusselse Steenweg 153A, Melle.

Gratis inkom.

Inschrijven via http://myhimalaya.be/infoavonden/

info@myhimalaya.be - 0499/13 17 30

www.turkishairlines.com

Wie droomt er niet van om ooit eens oog in oog te staan met de hoogste bergen ter wereld? De Annapurna en de Everest spreken natuurlijk tot de verbeelding en vormen het hoogtepunt van menige reis naar Nepal. Maar het land heeft nog zoveel meer te bieden: de mooie vallei van Kathmandu met zijn eeuwenoude architectuur, steden als Bhaktapur en Patan die herinneren aan vervlogen tijden, boeddhistische stoepa's en hindoetempels, maar ook de jungle waar Bengaalse tijgers en neushoorns rondzwerven. Bovenal is Nepal een bestemming waar je onbekommerd kan reizen, niet in het minst door de open en tolerante houding van de Nepalezen. Het land leent zich tot zeer diverse vormen van reizen: van sportieve vakanties voor trekkers tot luxereizen in de allerbeste lodges.Infoavond NepalMyHimalaya is een nichetouroperator die zich gespecialiseerd heeft - de naam zegt het al - in reizen naar de Himalaya. Op hun programma staan reizen naar India, Bhutan, Nepal waarover de hoogste bergketen van de wereld zich uitstrekt. Speciaal voor Artsenkrant werkt MyHimalaya een heel bijzonder programma uit voor de winnaars van de Zomerwedstrijd. De komende weken leest u er alles over in uw wekelijkse Artsenkrant. Wilt u al een tipje van de sluier oplichten, dan kunt u zich inschrijven voor de infoavond over Nepal (en Bhutan) die MyHimalaya inricht op vrijdag 16 juni in Melle bij Gent. Of u neemt alvast een kijkje op de website www.myhimalaya.be.Bent u nog geen lid van de Artsenkrant-club en wenst u toch deel te nemen aan deze uitzonderlijke wedstrijd? Geen nood: via deze link kunt u meteen uw lidmaatschap van AK-club in orde brengen: www.akclub.be