Naast het bespreekbaar maken van geestelijke gezondheid worden heel wat werkingsaspecten aan Te Gek!? toegevoegd. Dat gaat van onder andere herstelacademies, buddywerking, kwartiermaken tot congressen, methodiekontwikkeling en praktijkondersteuning.

Symbolische muts

Het motto luidt 'Geestelijke Gezondheid wordt HOOFDZAAK'. Voor dat HOOFD ontwierp Elodie Ouédraogo een Te Gekke muts, die u zal kunnen kopen in de winkel of zelf maken door het patroon en het Te Gek!?- label te bestellen.

De muts wordt het symbool van Te Gek!? voor de komende jaren. Lize Spit zal er een tekst over schrijven. Op 10 februari wordt een gigantische Te Gekke muts op de bovenste bol van het Atomium geplaatst. Aansluitend zal om 15u een talkshow gestreamd worden door De chinezen. Jan Hautekiet fungeert als moderator. Zijn gasten: Selah Sue, Guy Swinnen, Dirk De Wachter, Elodie Ouédraogo en Tom De Cock. Lize Spit leest voor. Er werden voorafgaandelijk enkele filmpjes gemaakt rond de werkingsaspecten van Te Gek!? waarvoor Tom De Cock interviews afnam. De talkshow zal afwisselen tussen gesprekken, muziek, voorlezen en filmpjes.

Een absolute aanrader want geestelijke gezondheid is anno 2021 meer dan ooit een HOOFDzaak.

Alle info vindt u op www.tegek.be. De talkshow op 10/02 om 15u kan u daar bekijken en op de Facebook live van Te Gek!?.

Naast het bespreekbaar maken van geestelijke gezondheid worden heel wat werkingsaspecten aan Te Gek!? toegevoegd. Dat gaat van onder andere herstelacademies, buddywerking, kwartiermaken tot congressen, methodiekontwikkeling en praktijkondersteuning. Het motto luidt 'Geestelijke Gezondheid wordt HOOFDZAAK'. Voor dat HOOFD ontwierp Elodie Ouédraogo een Te Gekke muts, die u zal kunnen kopen in de winkel of zelf maken door het patroon en het Te Gek!?- label te bestellen.De muts wordt het symbool van Te Gek!? voor de komende jaren. Lize Spit zal er een tekst over schrijven. Op 10 februari wordt een gigantische Te Gekke muts op de bovenste bol van het Atomium geplaatst. Aansluitend zal om 15u een talkshow gestreamd worden door De chinezen. Jan Hautekiet fungeert als moderator. Zijn gasten: Selah Sue, Guy Swinnen, Dirk De Wachter, Elodie Ouédraogo en Tom De Cock. Lize Spit leest voor. Er werden voorafgaandelijk enkele filmpjes gemaakt rond de werkingsaspecten van Te Gek!? waarvoor Tom De Cock interviews afnam. De talkshow zal afwisselen tussen gesprekken, muziek, voorlezen en filmpjes.Een absolute aanrader want geestelijke gezondheid is anno 2021 meer dan ooit een HOOFDzaak.