Met zes zijn ze in aantal de topchefs die dit gastronomisch festijn gestalte zullen geven: Marcelo Ballardin (Oak Gent), Benoit De Witte (Benoit & Bernard Dewitte), Michael Vrijmoed (Vrijmoed), Filip Claeys (North Sea Chefs), Roger Van Damme (Het Gebaar) en auteur Sandra Bekkari i.s.m. Bart Desmidt (Bartholomeus). De zes deelnemende chefs zullen elk één gerecht presenteren. Het initiatief gaat uit van het Steunfonds Koninklijke Villa Oostende, de dienst Toerisme en het Economisch Huis van Oostende, en kadert in de activiteiten rond de Werelddag tegen Kanker

.

Revalidatiecentrum

In Centrum voor Oncologische Revalidatie in de voormalige Koninklijke Villa in Oostende kunnen personen met kanker samen met hun mantelzorger in alle comfort ontspannen. Dankzij zijn unieke ligging met zicht op zee is het gezondheidscentrum een ideale plek om op adem te komen. Kankerpatiënten kunnen er genieten van een multidisciplinair revalidatieprogramma met kinesitherapie, ergotherapie, logopedie, psychosociale begeleiding, en begeleiding door een cardioloog, een diëtist en een psycholoog. Doel is te komen tot een zo groot mogelijke zelfredzaamheid teneinde een familiale, sociale en zo mogelijk professionele re-integratie mogelijk te maken.

Het Steunfonds wil met de opbrengst van de gastronomische avond fondsen ophalen om dit zorgprogramma betaalbaar te houden. Specifieke doelstelling voor dit jaar is om 100 overnachtingen voor jongeren onder de 26 met kanker volledig gratis aan te bieden voor de patiënt en de begeleider, dit in samenwerking met de Rotary Club. Tevens wil men 500 overnachtingen voor patiënt en begeleider betaalbaar maken door een tussenkomst van 40 euro per nacht, bovenop de tussenkomst van de ziekenfondsen. Tenslotte wil men met de opgehaalde fondsen de toegankelijkheid van de Villa voor zorgbehoevenden verbeteren.

Tickets in voorverkoop

Het event heeft plaats op maandag 20 februari 2017 in de Delvauxzaal van het Kursaal Oostende en vangt aan om 19u30. Er zijn bedrijfstafels voorzien voor 8 of 10 personen en gemengde tafels voor individuele personen. Prijs per persoon is 250 euro (btw inbegrepen). Tickets kunnen online gekocht worden in voorverkoop en ook bij Toerisme Oostende. Info: sophie.cocquyt@telenet.be - 0477/44 99 90 - www.koninklijke villa.be.

Met zes zijn ze in aantal de topchefs die dit gastronomisch festijn gestalte zullen geven: Marcelo Ballardin (Oak Gent), Benoit De Witte (Benoit & Bernard Dewitte), Michael Vrijmoed (Vrijmoed), Filip Claeys (North Sea Chefs), Roger Van Damme (Het Gebaar) en auteur Sandra Bekkari i.s.m. Bart Desmidt (Bartholomeus). De zes deelnemende chefs zullen elk één gerecht presenteren. Het initiatief gaat uit van het Steunfonds Koninklijke Villa Oostende, de dienst Toerisme en het Economisch Huis van Oostende, en kadert in de activiteiten rond de Werelddag tegen Kanker.RevalidatiecentrumIn Centrum voor Oncologische Revalidatie in de voormalige Koninklijke Villa in Oostende kunnen personen met kanker samen met hun mantelzorger in alle comfort ontspannen. Dankzij zijn unieke ligging met zicht op zee is het gezondheidscentrum een ideale plek om op adem te komen. Kankerpatiënten kunnen er genieten van een multidisciplinair revalidatieprogramma met kinesitherapie, ergotherapie, logopedie, psychosociale begeleiding, en begeleiding door een cardioloog, een diëtist en een psycholoog. Doel is te komen tot een zo groot mogelijke zelfredzaamheid teneinde een familiale, sociale en zo mogelijk professionele re-integratie mogelijk te maken.Het Steunfonds wil met de opbrengst van de gastronomische avond fondsen ophalen om dit zorgprogramma betaalbaar te houden. Specifieke doelstelling voor dit jaar is om 100 overnachtingen voor jongeren onder de 26 met kanker volledig gratis aan te bieden voor de patiënt en de begeleider, dit in samenwerking met de Rotary Club. Tevens wil men 500 overnachtingen voor patiënt en begeleider betaalbaar maken door een tussenkomst van 40 euro per nacht, bovenop de tussenkomst van de ziekenfondsen. Tenslotte wil men met de opgehaalde fondsen de toegankelijkheid van de Villa voor zorgbehoevenden verbeteren.Tickets in voorverkoopHet event heeft plaats op maandag 20 februari 2017 in de Delvauxzaal van het Kursaal Oostende en vangt aan om 19u30. Er zijn bedrijfstafels voorzien voor 8 of 10 personen en gemengde tafels voor individuele personen. Prijs per persoon is 250 euro (btw inbegrepen). Tickets kunnen online gekocht worden in voorverkoop en ook bij Toerisme Oostende. Info: sophie.cocquyt@telenet.be - 0477/44 99 90 - www.koninklijke villa.be.