Danshart wil het thema dementie aandacht geven door 10 uur lang te dansen op diverse plaatsen in de vijf Vlaamse provincies. Het doel is zoveel mogelijk mensen op de dansvloer te krijgen én een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen. Er kan gefeest en gedanst worden van 10 tot 20 uur op 23 en 30 november 2017. Lekker uit de bol gaan zal geen probleem vormen, want op elke editie van Danshart worden spetterende optredens voorzien, met fantastische dj's, live artiesten als Garry Hagger en Frank Galan en Yesterday Radio met achter de knoppen Johan Persyn.

Levenskwaliteit verbeteren

De opbrengst van Dansfeest gaat dit jaar naar het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, een organisatie die personen met dementie en hun omgeving ondersteunt. Het Vlaams centrum overkoepelt een negental regionale centra die zich inzetten om personen met dementie en hun omgeving te ondersteunen.

"Het doel van het Expertisecentrum Dementie is eenvoudig", stelt Christian Verelst, coördinator bij het regionaal expertisecentrum dementie Paradox. "We willen personen met dementie een beter leven geven. Het is helaas niet te vermijden dat heel wat mensen direct of indirect met dementie in aanraking komen. Wel kunnen we hen helpen hiermee om te gaan. Dat is de missie van het Expertisecentrum Dementie. Samen met al onze partners en medewerkers trachten we de levenskwaliteit van personen met dementie en hun omgeving te verbeteren of te behouden."

Meer info op ssportrecreas.be

23/11/2017:

Antwerpen: Hemiksem - Depot Deluxe - Nijverheidsstraat 27.

Limburg: Hasselt - Zaal Germinal - Capucienenstraat 10.

30/11/2017:

Vlaams Brabant: Tienen - Zaal de Manège - Sint-Jorisplein 20.

Oost-Vlaanderen: Zulte - Fiertelhof - Staatsbaan 149.

West-Vlaanderen: Aartrijke - Aartrijkestraat 9 .

Danshart wil het thema dementie aandacht geven door 10 uur lang te dansen op diverse plaatsen in de vijf Vlaamse provincies. Het doel is zoveel mogelijk mensen op de dansvloer te krijgen én een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen. Er kan gefeest en gedanst worden van 10 tot 20 uur op 23 en 30 november 2017. Lekker uit de bol gaan zal geen probleem vormen, want op elke editie van Danshart worden spetterende optredens voorzien, met fantastische dj's, live artiesten als Garry Hagger en Frank Galan en Yesterday Radio met achter de knoppen Johan Persyn. Levenskwaliteit verbeterenDe opbrengst van Dansfeest gaat dit jaar naar het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, een organisatie die personen met dementie en hun omgeving ondersteunt. Het Vlaams centrum overkoepelt een negental regionale centra die zich inzetten om personen met dementie en hun omgeving te ondersteunen."Het doel van het Expertisecentrum Dementie is eenvoudig", stelt Christian Verelst, coördinator bij het regionaal expertisecentrum dementie Paradox. "We willen personen met dementie een beter leven geven. Het is helaas niet te vermijden dat heel wat mensen direct of indirect met dementie in aanraking komen. Wel kunnen we hen helpen hiermee om te gaan. Dat is de missie van het Expertisecentrum Dementie. Samen met al onze partners en medewerkers trachten we de levenskwaliteit van personen met dementie en hun omgeving te verbeteren of te behouden."Meer info op ssportrecreas.be23/11/2017:Antwerpen: Hemiksem - Depot Deluxe - Nijverheidsstraat 27.Limburg: Hasselt - Zaal Germinal - Capucienenstraat 10.30/11/2017:Vlaams Brabant: Tienen - Zaal de Manège - Sint-Jorisplein 20.Oost-Vlaanderen: Zulte - Fiertelhof - Staatsbaan 149.West-Vlaanderen: Aartrijke - Aartrijkestraat 9 .