Voor de eerste keer opent het Chocoladesalon in Tour & Taxis op donderdagavond met een exclusieve gala-avond (tickets enkel in voorverkoop), waarvan de opbrengst gaat naar Télévie. U kan er in avant-première het Salon bezoeken en proeven van al het lekkers dat er klaargemaakt wordt.

Chocolatiers en modeontwerpers

Bovendien kunt u in aanwezigheid van H.K.H. Prinses Lea van België genieten van een wel heel bijzondere modeshow met deelname van de Ecole Broadway, de eerste school voor musical comedy in België. De presentatie van de show wordt verzorgd door Marlène de Wouters. Voor de Modeshow hebben 18 chocolatiers en evenveel modeontwerpers de handen in elkaar geslagen om rond het thema Back to he Future een avant-gardistische en overheerlijke collectie voor te stellen.

Télévie

Télévie werd in 1989 in het leven geroepen om onderzoek naar leukemie en kanker bij kinderen en volwassenen te helpen financieren. In 28 jaar zamelde de organisatie ruim 160 miljoen euro in (10 miljoen in 2016). Met dat geld konden meer dan 2.000 onderzoeksprojecten worden bekostigd. Meer informatie op www.televie.be.

Chocoladesalon van 10 tot 12 februari in Tour & Taxis, Brussel. Open van 10u tot 19u (zondag 12/02 tot 18u). Voor het volledige programma: www.brussels.salon-du-chocolat.com.

Chocoladegala op donderdag 9 februari, vanaf 19u, met onder meer de Modeshow met chocoladejurken ten voordele van Télévie. Tickets voor 30 euro (waarvan 10 euro gaat naar Télévie) enkel in voorverkoop op de websites www.brussels.salon-du-chocolat.com en www.visit.brussels en in de winkels van Fnac.

Voor de eerste keer opent het Chocoladesalon in Tour & Taxis op donderdagavond met een exclusieve gala-avond (tickets enkel in voorverkoop), waarvan de opbrengst gaat naar Télévie. U kan er in avant-première het Salon bezoeken en proeven van al het lekkers dat er klaargemaakt wordt.Chocolatiers en modeontwerpersBovendien kunt u in aanwezigheid van H.K.H. Prinses Lea van België genieten van een wel heel bijzondere modeshow met deelname van de Ecole Broadway, de eerste school voor musical comedy in België. De presentatie van de show wordt verzorgd door Marlène de Wouters. Voor de Modeshow hebben 18 chocolatiers en evenveel modeontwerpers de handen in elkaar geslagen om rond het thema Back to he Future een avant-gardistische en overheerlijke collectie voor te stellen. TélévieTélévie werd in 1989 in het leven geroepen om onderzoek naar leukemie en kanker bij kinderen en volwassenen te helpen financieren. In 28 jaar zamelde de organisatie ruim 160 miljoen euro in (10 miljoen in 2016). Met dat geld konden meer dan 2.000 onderzoeksprojecten worden bekostigd. Meer informatie op www.televie.be.Chocoladesalon van 10 tot 12 februari in Tour & Taxis, Brussel. Open van 10u tot 19u (zondag 12/02 tot 18u). Voor het volledige programma: www.brussels.salon-du-chocolat.com.Chocoladegala op donderdag 9 februari, vanaf 19u, met onder meer de Modeshow met chocoladejurken ten voordele van Télévie. Tickets voor 30 euro (waarvan 10 euro gaat naar Télévie) enkel in voorverkoop op de websites www.brussels.salon-du-chocolat.com en www.visit.brussels en in de winkels van Fnac.