Niet minder dan 16 gerenommeerde champagnehuizen uit de streek van Reims en Epernay zakken naar Oostende af om hun topwijnen te presenteren. Het geheel wordt het hele weekend door geanimeerd door tal van events: workshops, diners, een champagneontbijt, een aperitiefconcert met Jo Lemaire.... Zaterdagavond staat een Vive la France Champagne Show op de agenda met onvergetelijke Franse chansons.

Topgastronomie

Het hoogtepunt is ongetwijfeld vijfsterrendiner met zicht op zee, dat vrijdagavond wordt geserveerd in het Thermae Palace Hotel. De superchefs Philippe Mille (Les Crayères, Reims) en Bart De Pooter (De Pastorale in Reet & Wy in Brussel) bieden u een uitzonderlijk vijfsterrendiner aan begeleid door aangepaste champagnes zorgvuldig uitgekozen en becommentarieerd door Sepideh Sedaghatnia. Dat alles voor de prijs van 165 euro, champagnes inbegrepen.

U kan trouwens het hele weekend door genieten van gastronomische hapjes tijdens de verschillende workshops en tijdens de Vive la France show. Als kers op de taart serveert Sepideh Sedaghatnia u op zondag een unieke foodpairing van champagne en kaviaar, dit voor amper 25 euro. Vlug inschrijven is de boodschap: de plaatsen zijn beperkt.

Plaats van het gebeuren: in en rond het Thermae Palace Hotel in Oostende

Wanneer: 18/11 van 19u tot 24u, 19/11 van 11u tot 23u, 20/11 van 11u tot 19u..

Info en tickets:www.boulevarddechampagne.be of de balie van Toerisme Oostende: 059/70 11 99.

Niet minder dan 16 gerenommeerde champagnehuizen uit de streek van Reims en Epernay zakken naar Oostende af om hun topwijnen te presenteren. Het geheel wordt het hele weekend door geanimeerd door tal van events: workshops, diners, een champagneontbijt, een aperitiefconcert met Jo Lemaire.... Zaterdagavond staat een Vive la France Champagne Show op de agenda met onvergetelijke Franse chansons.TopgastronomieHet hoogtepunt is ongetwijfeld vijfsterrendiner met zicht op zee, dat vrijdagavond wordt geserveerd in het Thermae Palace Hotel. De superchefs Philippe Mille (Les Crayères, Reims) en Bart De Pooter (De Pastorale in Reet & Wy in Brussel) bieden u een uitzonderlijk vijfsterrendiner aan begeleid door aangepaste champagnes zorgvuldig uitgekozen en becommentarieerd door Sepideh Sedaghatnia. Dat alles voor de prijs van 165 euro, champagnes inbegrepen. U kan trouwens het hele weekend door genieten van gastronomische hapjes tijdens de verschillende workshops en tijdens de Vive la France show. Als kers op de taart serveert Sepideh Sedaghatnia u op zondag een unieke foodpairing van champagne en kaviaar, dit voor amper 25 euro. Vlug inschrijven is de boodschap: de plaatsen zijn beperkt.Plaats van het gebeuren: in en rond het Thermae Palace Hotel in OostendeWanneer: 18/11 van 19u tot 24u, 19/11 van 11u tot 23u, 20/11 van 11u tot 19u..Info en tickets:www.boulevarddechampagne.be of de balie van Toerisme Oostende: 059/70 11 99.