Creatieve projecten

Atrium Brussels is het Gewestelijk Agentschap voor Handel Atrium-Brussels dat al 15 jaar lang de ontwikkeling van handelsactiviteiten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest stimuleert. Als reactie op de "hellhole"-uitspraken van Donald Trump die Brussel in de nasleep van de IS-aanslagen in Parijs een aanzienlijke en wereldwijde imagoschade hebben toegediend, lanceerde Atrium de campagne Make.Brussels, een oproep naar de burgers om in het Brusselse stadscentrum relevante artistieke projecten uit te denken en op te zetten.

Architecten, designers, ondernemers, eventorganisatoren, webdesigners, koks, kunstschilders, musici, kortom creatieve duizendpoten van allerlei slag, werden uitgenodigd om hun ideeën voor een heropleving van het geteisterde Brussel uit te denken. De oproep van Make.Brussels werd gewonnen door Nationa(a)l met het project Talent Hole dat artiesten de kans geeft hun steentje bij te dragen in het pop-up kunstatelier dat op het Museumplein, aan de Kunstberg opgesteld staat.

Artists in residence

Tot 15 maart 2017 zal het Nationa(a)l Talent Hole iedere maand twee Belgische kunstenaars in residence ontvangen. De artiesten komen uit uiteenlopende disciplines: beeldende kunst, muziek en dans, film en animatie, design en mode... De bezoeker krijgt de kans om kennis te maken met hun projecten tijdens allerlei vernissages en finissages, workshops, ateliers, optredens. Of Donald Trump ook een bezoek zal brengen aan het Talent Hole, is niet bekend.

Nationa(a)l Talent Hole. Museumplein-Kunstberg, Brussel. Tot 15 maart 2017, open woensdag tot zondag van 12u tot 20u. Info: www.nationalstore.be.

Creatieve projectenAtrium Brussels is het Gewestelijk Agentschap voor Handel Atrium-Brussels dat al 15 jaar lang de ontwikkeling van handelsactiviteiten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest stimuleert. Als reactie op de "hellhole"-uitspraken van Donald Trump die Brussel in de nasleep van de IS-aanslagen in Parijs een aanzienlijke en wereldwijde imagoschade hebben toegediend, lanceerde Atrium de campagne Make.Brussels, een oproep naar de burgers om in het Brusselse stadscentrum relevante artistieke projecten uit te denken en op te zetten.Architecten, designers, ondernemers, eventorganisatoren, webdesigners, koks, kunstschilders, musici, kortom creatieve duizendpoten van allerlei slag, werden uitgenodigd om hun ideeën voor een heropleving van het geteisterde Brussel uit te denken. De oproep van Make.Brussels werd gewonnen door Nationa(a)l met het project Talent Hole dat artiesten de kans geeft hun steentje bij te dragen in het pop-up kunstatelier dat op het Museumplein, aan de Kunstberg opgesteld staat.Artists in residenceTot 15 maart 2017 zal het Nationa(a)l Talent Hole iedere maand twee Belgische kunstenaars in residence ontvangen. De artiesten komen uit uiteenlopende disciplines: beeldende kunst, muziek en dans, film en animatie, design en mode... De bezoeker krijgt de kans om kennis te maken met hun projecten tijdens allerlei vernissages en finissages, workshops, ateliers, optredens. Of Donald Trump ook een bezoek zal brengen aan het Talent Hole, is niet bekend.Nationa(a)l Talent Hole. Museumplein-Kunstberg, Brussel. Tot 15 maart 2017, open woensdag tot zondag van 12u tot 20u. Info: www.nationalstore.be.