Gedurende vijf dinsdagen organiseren de artsen in de hal van het ziekenhuis een concertje van bekende artiesten op de nieuwe gitaar: op 12 november Jan Leyers, 19 november Stan Van Samang, 26 november Patrick Riguelle & Chris Peeters, 5 december Tom Dice en 10 december Sioen. Iedereen kan een lotje kopen waarmee je kans maakt om de gitaar te winnen.

Domino

De artsen Van Hooland en Willems voorzien verder allerhande acties online en zullen de gitaar hier en daar op televisie laten verschijnen. Onder anderen Clouseau, Jan Leyers en Guy Swinnen werken al mee. De gitaar heet Domino en de artsen schreven een nieuwe tekst op het bestaande Domino van Clouseau.

Na zes weken actie worden, uit alle deelnemers, 25 duo's gekozen om op 18 december een intiem concertje van Guy Swinnen, Clouseau en Bart Peeters bij te wonen. De avond van het concert zal Kris Wauters de opbrengst van de acitie overhandigen aan de Warmste Week in Kortrijk.

De beide artsen/initiatiefnemers willen met de actie ook werken aan de beeldvorming ten aanzien van artsen/psychiaters en de beeldvorming van een Algemeen Ziekenhuis en geestelijke gezondheidszorg/ PAAZ.

Alle info vindt u op dominogitaar.be.

Gedurende vijf dinsdagen organiseren de artsen in de hal van het ziekenhuis een concertje van bekende artiesten op de nieuwe gitaar: op 12 november Jan Leyers, 19 november Stan Van Samang, 26 november Patrick Riguelle & Chris Peeters, 5 december Tom Dice en 10 december Sioen. Iedereen kan een lotje kopen waarmee je kans maakt om de gitaar te winnen.Domino De artsen Van Hooland en Willems voorzien verder allerhande acties online en zullen de gitaar hier en daar op televisie laten verschijnen. Onder anderen Clouseau, Jan Leyers en Guy Swinnen werken al mee. De gitaar heet Domino en de artsen schreven een nieuwe tekst op het bestaande Domino van Clouseau. Na zes weken actie worden, uit alle deelnemers, 25 duo's gekozen om op 18 december een intiem concertje van Guy Swinnen, Clouseau en Bart Peeters bij te wonen. De avond van het concert zal Kris Wauters de opbrengst van de acitie overhandigen aan de Warmste Week in Kortrijk. De beide artsen/initiatiefnemers willen met de actie ook werken aan de beeldvorming ten aanzien van artsen/psychiaters en de beeldvorming van een Algemeen Ziekenhuis en geestelijke gezondheidszorg/ PAAZ.Alle info vindt u op dominogitaar.be.