AK-Zomerwedstrijd 2017: met twee naar de Himalaya

06/06/17 om 10:53 - Bijgewerkt om 10:52

Wie droomt er niet van om ooit eens oog in oog te staan met de hoogste bergen ter wereld? Voor de winnaar van de AK-Zomerwedstrijd 2017 wordt die droom werkelijkheid. De hoofdprijs is immers een elfdaagse reis voor twee naar Nepal, u aangeboden door Artsenkrant-club, in samenwerking met de nichetouroperator MyHimalaya. Lees aandachtig Artsenkrant in juli en augustus en waag uw kans! We vragen de winnaar maar één ding in ruil: stuur ons een kaartje uit Nepal.

AK-Zomerwedstrijd 2017: met twee naar de Himalaya

De winnaar van de Zomerwedstrijd 2017 kan met partner de toppen van de Himalaya gaan bewonderen! © /

Op 11 dagen tijd bezoek je de mooiste plekjes van het kleine Himalayalandje. Je maakt een lichte trekking door de foothills van de Annapurna en verblijft er in de luxe-lodges van Ker and Downey. Enkele indrukwekkende zeven- en achtduizenders tonen er zich in al hun glorie. Vanuit de exclusieve Ker and Downey Lodges heb je prachtige zichten op onder meer Fishtail Mountain en Annapurna South. Alle lodges hebben mooi ingerichte tweepersoonskamers met privé-badkamer en warm water via zonnepanelen. De lodges beschikken over een gezellige eet- en aperitiefruimte waar het aangenaam toeven is tijdens de maaltijden en tijdens het happy hour.

Uiteraard staat ook de rijke cultuur van de Kathmanduvallei op het programma. Je bezoekt er boeddhistische toppers als Swayambunath en Bodnath, slentert door de oude koningsstad Bhaktapur en staat verstomd bij de activiteit in de indrukwekkende hindoetempel van Pashupatinath. Als afsluiter verblijf je twee nachten in het prestigieuze Dwarika's Hotel in Kathmandu, een van de meest iconische hotels van Azië.

Infoavond

MyHimalaya is een nichetouroperator die zich gespecialiseerd heeft - de naam zegt het al - in reizen naar de Himalaya. Op hun programma staan reizen naar India, Bhutan, Nepal waarover de hoogste bergketen van de wereld zich uitstrekt. Speciaal voor Artsenkrant werkte MyHimalaya een heel bijzonder programma uit voor de winnaar van de Zomerwedstrijd die loopt in de maanden juli en augustus. Wilt u al een tipje van de sluier oplichten, dan kunt u zich inschrijven voor de infoavond over Nepal (en Bhutan) die MyHimalaya inricht op vrijdag 16 juni in Melle bij Gent. Of u neemt alvast een kijkje op de website www.myhimalaya.be.

Bent u nog geen lid van de Artsenkrant-club en wenst u toch deel te nemen aan deze uitzonderlijke wedstrijd? Geen nood: via deze link kunt u meteen uw lidmaatschap van AK-club in orde brengen: www.akclub.be

Infoavond Nepal, vrijdag 16 juni om 20 uur, Brusselse Steenweg 153A, Melle. Gratis inkom. Inschrijven via http://myhimalaya.be/infoavonden/

Inlichtingen: info@myhimalaya.be - 0499/13 17 30 - www.turkishairlines.com