2020 brengt 133 toonaangevende galeriehouders, gespecialiseerd in klassieke, moderne en hedendaagse kunst alsook design samen. Nieuw dit jaar is dat de beurs voortaan toegankelijk is voor het grote publiek van zondag 26 januari tot en met zondag 2 februari.

Naar aanleiding van de Andrei Tarkovsky tentoonstelling in het Eye Filmmuseum brengen Lumière en Eye zijn gerestaureerde filmcollectie uit, verzameld in een DVD- of Blu-ray-box.

Facce d'amore of De gezichten van de liefde, is het vervolg op Anima Sacra, het debuutalbum van Jakub Józef Orlinski, door Gramophone magazine beschreven als "een stem met een fantastische toekomst".

De nieuwe Culturele Gids van Brussel (uit sinds eind november in de boeken-en krantenwinkels, en toerismebureaus in de hoofdstad) geeft ook dit jaar een overzicht van alle culturele evenementen van het jaar naast een persoonlijke selectie van 100 evenementen die als 'niet te missen' omschreven staan.

De Volkskrant noemt de 26-jarige Italiaanse een magiër die wel over drie handen lijkt te beschikken. Volgens The New York Times is Beatrice Rana "een pianiste met een woeste techniek, maar dankzij haar muzikale intelligentie ook met een bijzondere finesse."

Interne fout - Artsenkrant.com

Sorry, de pagina kan niet worden weergegeven. Een tijdelijk probleem met de server. Probeer het later opnieuw.