Onze lopende wedstrijden

© Club

Achtdaagse rondreis in Albanië

Achtdaagse rondreis in Albanië

In samenwerking met reisorganisator Global Contacts stelt Artsenkrant-club een uniek reisaanbod voor. U kan nu intekenen voor een achtdaagse rondreis naar de verborgen schoonheid van Albanië, met afreisdata op 22 mei en 18 september 2018.

Op het programma: Tirana, Durres, Berat, Apollonia, Vlore, Himara, Butrint, Lekursi, Saranda, Gjiro-kastra, Korce, Sveti Naum, Ohrid, Struga, Elbasan, Tirana en Kruja.

Prijs per persoon in tweeper-soonskamer voor AK-clubleden (voordeelkorting van 10%): 875 euro. Toeslag niet-leden: + 80 euro per persoon of 955 euro. Voor de groepsafreizen geldt een minimum aantal deelnemers.

Elke reis kan ook op individuele basis worden uitgewerkt met een vertrekdatum naar wens.

Culturele Gids van Brussel 2019

Culturele Gids van Brussel 2019

Sinds vandaag is de nieuwe Culturele Gids van Brus-sel 2019 te koop in boeken- en krantenwinkels en toerismebureaus in de hoofdstad. Zoals steeds krijgt u een overzicht van alle culturele evenementen van het jaar. Nieuw in deze editie is een persoonlijke selectie van de 100 niet te missen evenementen gekozen door journalisten en hoofdredacteurs. In het eerste deel van de gids vind je per maand de festivals, tentoonstellingen en grote evenementen waarbij elke persoonlijke favoriet op een volledige pagina wordt voorgesteld en rijkelijk geïllustreerd.Het tweede deel van de gids bevat alle denkbare info over theaters, concertzalen, culturele centra, musea, bioscopen, jazzclubs en cafés. Thematische bezoeken en stads-wandelingen vervolledigen dat tweede deel.

CD 'Himmelsmusik' - van Christina Pluhar

CD 'Himmelsmusik' - van Christina Pluhar

Met Himmelsmusik keert de Oostenrijkse harpiste Christina Pluhar terug naar haar roots, de 17de-eeuwse Duitse muziek.Ze leidt haar ensemble L'Arpegiatta langs werk van Heinrich Schütz en minder bekende componisten als Philipp Heinrich Erlebach en Franz Tunder om zo de links bloot te leggen tussen Duitsland en Italië.

Contratenor Philippe Jaroussky zingt een klaagzang van Johann Christoph Bach, de oom van Johann Sebastian. De Belgische sopraan Celine Scheen mag eveneens schitteren op dit fraaie album.

Christini Pluhar, Himmelmusik is uit bij Erato/Warner.

Maak kans op een etentje in restaurant Lucana

Maak kans op een etentje in restaurant Lucana

Dat Lucana (in Wanze, nabij Hoei) twee jaar geleden verkozen werd tot Beste Italiaanse restaurant in België hoeft niet te verbazen. Gianni en Isabelle Caruso timmeren al 18 jaar aan de weg. De Siciliaanse herkomst van de familie Caruso laat sporen na in de heerlijk uitgewerkte Italiaanse recepten. Solo Italiano, zegt de wijnkaart. U zal er geen spijt van heb-ben.

Lucana biedt via AK-club een etentje voor twee aan ter waarde van 180 euro.

ADAM Brussels Design Museum

ADAM Brussels Design Museum

Dit museum is gewijd aan het design van de 20ste eeuw en van vandaag. Het werd geopend na de aankoop door het Atomium van de verzameling van het Plasticarium. Het ADAM biedt een inno-vatieve en verrassende blik zowel op het plastic design van de jaren vijftig tot heden (permanente tentoonstelling /Plasticarium) als op andere vormen van design; alle periodes, vormen, materies en thema's samen (tijdelijke tentoonstellingen).

AK-clubleden kunnen duotickets winnen.website : www.adamuseum.be