Het Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels is een vijfsterrenhotel met een gunstige ligging tussen de Europese wijk en het Koninklijk Paleis, op loopafstand van het stadscentrum en de Grote Markt. Dit hotel in Brussel is ontworpen door gerenommeerde interieurarchitecten en het staat in de top tien van luxe hotels in België. Het is een van de beste luxe hotels in Brussel.

De Japanse meester Hirokazu Kore-eda (Shoplifters, Nobody Knows) wist voor La Vérité de Franse filmiconen Juliette Binoche en Catherine Deneuve te strikken. Die laatste speelt in de film de diva Fabienne die door iedereen in haar omgeving op handen wordt gedragen.

Een extreme atheïst, een katholiek, een geradicaliseerde en een gematigde moslim... Dat zijn de belangrijkste personages in 'Holy Land', de nieuwste roman van Louis Ide. De rode draad: religie, pijn, zuiverheid, twijfel en esthetiek.

De Russische film Beanpole won op het Filmfestival van Cannes 2019 de gerenommeerde competitie Un Certain Regard. Beanpole speelt zich af in het Leningrad van 1945.