Onze lopende wedstrijden

© Club

Een lange afstandsreis van Global Contacts in samenwerking met Artsenkrant-club vertrekt aan de deur van uw cabinet

Een lange afstandsreis van Global Contacts in samenwerking met Artsenkrant-club vertrekt aan de deur van uw cabinet

New York, the city that never sleeps, 6 dagen.

Prijs per persoon in tweepersoonskamer voor AK-clubleden: 2.999 euro. Niet-leden: 3.300 euro per persoon. Prijs geldig voor reizen tussen 1 januari en 30 maart (latere data op aanvraag).

Sri Lanka, de parel van het oosten, 15 dagen/12 nachten:

Individuele rondreis met gids-chauffeur. Ontdek de voornaamste hoogtepunten van Sri Lanka. Afreis elke vrijdag tussen 15 februari en 17 juni 2019 (latere data op aanvraag). Prijs per persoon in tweepersoonskamer voor AK-clubleden: 2.775 euro. Niet-leden: 3.050 euro per persoon.

Etentje in restaurant Fidalgo

Etentje in restaurant Fidalgo

In februari 2019 bestaat Fidalgo 25 jaar. Gastronauten koesteren dit adres, en zeker ook de vele dokters uit de streek met wie chef Filip Dewijnants in zijn jonge jaren voetbalde in het Liefhebbersvoetbal. Het devies van Filip & Fidalgo: pure smaak! Het recent vernieuwde restaurant in Tienen heeft een hoog zen-gehalte. De gerechten getuigen van puur vakmanschap. Kristel begeleidt dit culinaire smaakavontuur met pure flair en serveert u enkele zeer verrassende wijnen. Puur genot. AK-club biedt een etentje voor twee ter waarde van 180 euro aan voor een van de leden.

Outgaardenstraat 23, 3300 Tienen, www.fidalgo.be

DVD - Noorse topreeks State of Happiness

DVD - Noorse topreeks State of Happiness

State of Happiness vertelt via vier jonge mensen verscheidene facetten van de Noorse samen-leving die eensklaps veranderde toen er olie werd gevonden. Het is de zomer van 1969 in kuststad Stavanger. Olie-multinationals voeren al jaren tevergeefs test-boringen uit en besluiten om andere oorden op te zoe-ken. Phillips Petroleum doet nog een laatste poging. De Noordzee raakt leeggevist en Stavanger, dat leeft van de visvangst, heeft dringend nood aan verande-ring. Plots, op Kerstavond 1969, brandt de toorts op het boorplatform Ocean Viking. Phillips heeft het grootste onderzeese oliebassin ooit gevonden. Niets zal nog hetzelfde zijn. State of Happiness volgt vier protagonisten vanaf het moment net voor die eerste grote olievondst in Noorwegen, doorheen de bruisende bloeiperiode die volgt. De vier protagonisten zijn: Jonathan (27), een Amerikaanse jurist, Anna (19), de secre-taresse van de burgemeester, Christian (19), een Noordzeeduiker uit een gegoede familie, en Toril (17), een diepgelovige arbeidster in een visverpakkingsbedrijf. Het verhaal is gebouwd rond deze vier personen en hun families, die elk op hun eigen manier een aspect van de samenleving voorstellen, en de manier waarop die zal veranderen. Hun verhalen zijn nauw met elkaar verbonden. Allen worden ze getroffen door de veranderende maatschappij die de ontdekking van de olie met zich meebrengt: Van de opkomst van de welvaarstaat en gelijke rechten tot de gastarbeiders, voer voor een erg geslaagde televisiereeks.

Vijf AK-clubleden kunnen een exemplaar winnen. State of Happiness (8x45 minuten) wordt verdeeld door Lumière.

Achtdaagse rondreis in Albanië

Achtdaagse rondreis in Albanië

In samenwerking met reisorganisator Global Contacts stelt Artsenkrant-club een uniek reisaanbod voor. U kan nu intekenen voor een achtdaagse rondreis naar de verborgen schoonheid van Albanië, met afreisdata op 22 mei en 18 september 2018.

Op het programma: Tirana, Durres, Berat, Apollonia, Vlore, Himara, Butrint, Lekursi, Saranda, Gjiro-kastra, Korce, Sveti Naum, Ohrid, Struga, Elbasan, Tirana en Kruja.

Prijs per persoon in tweeper-soonskamer voor AK-clubleden (voordeelkorting van 10%): 875 euro. Toeslag niet-leden: + 80 euro per persoon of 955 euro. Voor de groepsafreizen geldt een minimum aantal deelnemers.

Elke reis kan ook op individuele basis worden uitgewerkt met een vertrekdatum naar wens.