Onze lopende wedstrijden

© Club

EXPO : 20 duotickets voor Brafa Art Fair

EXPO : 20 duotickets voor Brafa Art Fair

Op 26 januari opent in Tour & Taxis de 64ste editie van de belangrijk(st)e Belgische kunstbeurs Brafa Art Fair. De beurs heeft anno 2019 een aantal bijzondere events in petto: op de Brafa Art Talks zal het licht schijnen op Pieter Bruegel de Oude, de Kamer van Antiquairs en Kunsthandelaars viert zijn 100ste verjaardag, special guests Gilbert & George beloven vuurwerk én er wordt alweer een topwerk aangeboden: 'Le Balcon' van Paul Delvaux uit 1948.

Via Artsenkrant-club kan u een duoticket winnen.

Brafa Art Fair, van 26 januari t/m 3 februari in Tour & Taxis, Brussel. Open van zaterdag 26 januari t/m zondag 3 februari, van 11u tot 19u (donderdag 31 januari tot 22u). Vrijdag 25 januari van 12u tot 22u exclusive viewing op uitnodiging.

BOEK : 'Het project' - romandebuut van Louis Ide

BOEK : 'Het project' - romandebuut van Louis Ide

De combinatie arts-politicus-romanschrijver is zeldzaam. Met Louis Ide hebben we nu zo iemand in Vlaanderen. 'Het project' is zijn romandebuut. Bij het brede publiek doet de naam Louis Ide wellicht niet direct een belletje rinkelen. Achter de schermen en zeker in het gezondheidsbedrijf is zijn naam en impact echter onmiskenbaar. 'Het Project', dat in februari verschijnt, gaat over erfelijkheid, over talent versus opvoeding.

AK-club geeft tien door de auteur gesigneerde exemplaren weg.

WELNESS : Ontspannen in Thermae Grimbergen

WELNESS : Ontspannen in Thermae Grimbergen

Gelegen in een prachtig oud herenhuis van de 'parel van de vallei van de Maalbeek', met name Grimbergen, is Thermae een welnessoord dat de voorbije 20 jaar steeds verder is uitgebreid, met onder meer Afrikaanse, Arabische, Noorse en Mexicaanse baden. U kan er terecht in vier soorten sauna's, een jacuzzi binnen en buiten, een verwarmd binnen- en buitenzwembad, een hammam, een rustruimte met verwarmde zetels,... De ruimtes zijn met smaak ingericht en bieden een waaier aan massages en verzorgingen. De innerlijke mens versterken kan in de Pergola bar, in badjas wel te verstaan, zodat dit een neutrale zone vormt tussen de bezoekers met en zonder badkledij, die overigens in aparte zones zijn ondergebracht.

Artsenkrant-club biedt vijf duotoegangstickets aan.

Een lange afstandsreis van Global Contacts in samenwerking met Artsenkrant-club vertrekt aan de deur van uw cabinet

Een lange afstandsreis van Global Contacts in samenwerking met Artsenkrant-club vertrekt aan de deur van uw cabinet

New York, the city that never sleeps, 6 dagen.

Prijs per persoon in tweepersoonskamer voor AK-clubleden: 2.999 euro. Niet-leden: 3.300 euro per persoon. Prijs geldig voor reizen tussen 1 januari en 30 maart (latere data op aanvraag).

Sri Lanka, de parel van het oosten, 15 dagen/12 nachten:

Individuele rondreis met gids-chauffeur. Ontdek de voornaamste hoogtepunten van Sri Lanka. Afreis elke vrijdag tussen 15 februari en 17 juni 2019 (latere data op aanvraag). Prijs per persoon in tweepersoonskamer voor AK-clubleden: 2.775 euro. Niet-leden: 3.050 euro per persoon.

Etentje in restaurant Fidalgo

Etentje in restaurant Fidalgo

In februari 2019 bestaat Fidalgo 25 jaar. Gastronauten koesteren dit adres, en zeker ook de vele dokters uit de streek met wie chef Filip Dewijnants in zijn jonge jaren voetbalde in het Liefhebbersvoetbal. Het devies van Filip & Fidalgo: pure smaak! Het recent vernieuwde restaurant in Tienen heeft een hoog zen-gehalte. De gerechten getuigen van puur vakmanschap. Kristel begeleidt dit culinaire smaakavontuur met pure flair en serveert u enkele zeer verrassende wijnen. Puur genot. AK-club biedt een etentje voor twee ter waarde van 180 euro aan voor een van de leden.

Outgaardenstraat 23, 3300 Tienen, www.fidalgo.be

DVD - Noorse topreeks State of Happiness

DVD - Noorse topreeks State of Happiness

State of Happiness vertelt via vier jonge mensen verscheidene facetten van de Noorse samen-leving die eensklaps veranderde toen er olie werd gevonden. Het is de zomer van 1969 in kuststad Stavanger. Olie-multinationals voeren al jaren tevergeefs test-boringen uit en besluiten om andere oorden op te zoe-ken. Phillips Petroleum doet nog een laatste poging. De Noordzee raakt leeggevist en Stavanger, dat leeft van de visvangst, heeft dringend nood aan verande-ring. Plots, op Kerstavond 1969, brandt de toorts op het boorplatform Ocean Viking. Phillips heeft het grootste onderzeese oliebassin ooit gevonden. Niets zal nog hetzelfde zijn. State of Happiness volgt vier protagonisten vanaf het moment net voor die eerste grote olievondst in Noorwegen, doorheen de bruisende bloeiperiode die volgt. De vier protagonisten zijn: Jonathan (27), een Amerikaanse jurist, Anna (19), de secre-taresse van de burgemeester, Christian (19), een Noordzeeduiker uit een gegoede familie, en Toril (17), een diepgelovige arbeidster in een visverpakkingsbedrijf. Het verhaal is gebouwd rond deze vier personen en hun families, die elk op hun eigen manier een aspect van de samenleving voorstellen, en de manier waarop die zal veranderen. Hun verhalen zijn nauw met elkaar verbonden. Allen worden ze getroffen door de veranderende maatschappij die de ontdekking van de olie met zich meebrengt: Van de opkomst van de welvaarstaat en gelijke rechten tot de gastarbeiders, voer voor een erg geslaagde televisiereeks.

Vijf AK-clubleden kunnen een exemplaar winnen. State of Happiness (8x45 minuten) wordt verdeeld door Lumière.

Achtdaagse rondreis in Albanië

Achtdaagse rondreis in Albanië

In samenwerking met reisorganisator Global Contacts stelt Artsenkrant-club een uniek reisaanbod voor. U kan nu intekenen voor een achtdaagse rondreis naar de verborgen schoonheid van Albanië, met afreisdata op 22 mei en 18 september 2018.

Op het programma: Tirana, Durres, Berat, Apollonia, Vlore, Himara, Butrint, Lekursi, Saranda, Gjiro-kastra, Korce, Sveti Naum, Ohrid, Struga, Elbasan, Tirana en Kruja.

Prijs per persoon in tweeper-soonskamer voor AK-clubleden (voordeelkorting van 10%): 875 euro. Toeslag niet-leden: + 80 euro per persoon of 955 euro. Voor de groepsafreizen geldt een minimum aantal deelnemers.

Elke reis kan ook op individuele basis worden uitgewerkt met een vertrekdatum naar wens.