In A Belgian Passage to China brengen uroloog Johan Mattelaer, Mathieu Torck, Charles Lagrange en Roland Dussart-Desart het relaas van de Belgische aanwezigheid in China eind 19de en begin 20ste eeuw.

Naar aanleiding van zijn vijftienjarig bestaan, werd de inhoud van het boek volledig herzien en geactualiseerd. Wijzigingen in de euthanasiewetgeving worden opgesomd en toegelicht.

De 16 wiegeliederen (lullabies of berceuses) die de Franse pianist Bertrand Chamayou koos voor Good Night! vormen een pakkend gevarieerd album. Het bevat muziek uit de periode van de Romantiek tot nu, van meesters als Chopin, Liszt, Grieg en Brahms naast minder bekende parels van Lyapunov, Alkan, Bonis en Lachenmannen een speciaal op vraag gemaakt stukvan Bryce Dessner, bekend van de band The National.

Door het overbekende Concierto de Aranjuez van Joaquìn Rodrigo te koppelen aan een minder bekend van de werk voor gitaar van Alexandre Tansman, maakt de jonge gitarist Thibaut Garcia een persoonlijk statement: hij is Frans,-de opnames vonden plaats in zijn geboorteplaats Toulouse maar zijn erfgoed is Spaans.

Het Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels is een vijfsterrenhotel met een gunstige ligging tussen de Europese wijk en het Koninklijk Paleis, op loopafstand van het stadscentrum en de Grote Markt. Dit hotel in Brussel is ontworpen door gerenommeerde interieurarchitecten en het staat in de top tien van luxe hotels in België. Het is een van de beste luxe hotels in Brussel.