Acht jaar geleden startten Simon Goyens en Leen Weckhuyzen een huiskamerrestaurant dat alras evolueerde naar een gastronomisch restaurant waar hedendaags gekookt wordt met een knipoog naar de klassieke keuken. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.

"Familie draag ik hoog in het vaandel", zegt Simon. "We willen dan ook een familiale sfeer creëren waar iedereen zich thuis voelt, een veilige thuishaven voor jong en oud." De tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Artsenkrant-club heeft een diner voor twee in petto ter waarde van 180 euro.

Acht jaar geleden startten Simon Goyens en Leen Weckhuyzen een huiskamerrestaurant dat alras evolueerde naar een gastronomisch restaurant waar hedendaags gekookt wordt met een knipoog naar de klassieke keuken. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem. "Familie draag ik hoog in het vaandel", zegt Simon. "We willen dan ook een familiale sfeer creëren waar iedereen zich thuis voelt, een veilige thuishaven voor jong en oud." De tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning. Artsenkrant-club heeft een diner voor twee in petto ter waarde van 180 euro.