Na 65 jaar blijft Brafa trouw aan zijn drie pijlers 'eclecticisme, kwaliteit en confrontatie van stijlen' met een sterk en divers aanbod. Prestigieuze nieuwkomers zullen de archeologische objecten, schilderijen van oude meesters, Afrikaanse en Aziatische kunst, meubelen en kunstobjecten komen versterken.

Dankzij een keuringsprocedure - een van de strengste uit de sector - beantwoordt de beurs aan de hoogste eisen van kunstverzamelaars en -liefhebbers. Van elk kunstwerk wordt het hele verhaal doorheen de eeuwen, stijlen en diverse continenten nagegaan.

In 2020 verwelkomt de beurs 50 nationale en 83 buitenlandse kunsthandelaars. De impact en populariteit van Brafa stijgen jaar na jaar, en dit in een wereldwijde context, wat sterk bijdraagt tot het rijke artistieke aanbod, waardoor de beurs nog meer eclectisch wordt. Voor elk wat wils op topniveau!

Artsenkrant-club schenkt 20 duotickets voor Brafa 2020.

Brussels Art Fair - zondag 26/01 t/m zondag 02/02/2020 - Tour & Taxis, Havenlaan 88, 1000 Brussel - info: brafa.art

Na 65 jaar blijft Brafa trouw aan zijn drie pijlers 'eclecticisme, kwaliteit en confrontatie van stijlen' met een sterk en divers aanbod. Prestigieuze nieuwkomers zullen de archeologische objecten, schilderijen van oude meesters, Afrikaanse en Aziatische kunst, meubelen en kunstobjecten komen versterken. Dankzij een keuringsprocedure - een van de strengste uit de sector - beantwoordt de beurs aan de hoogste eisen van kunstverzamelaars en -liefhebbers. Van elk kunstwerk wordt het hele verhaal doorheen de eeuwen, stijlen en diverse continenten nagegaan. In 2020 verwelkomt de beurs 50 nationale en 83 buitenlandse kunsthandelaars. De impact en populariteit van Brafa stijgen jaar na jaar, en dit in een wereldwijde context, wat sterk bijdraagt tot het rijke artistieke aanbod, waardoor de beurs nog meer eclectisch wordt. Voor elk wat wils op topniveau! Artsenkrant-club schenkt 20 duotickets voor Brafa 2020. Brussels Art Fair - zondag 26/01 t/m zondag 02/02/2020 - Tour & Taxis, Havenlaan 88, 1000 Brussel - info: brafa.art