Via de facebookpagina van het initiatief krijgen zorgmedewerkers in de brede zin van het woord, en ook hun gezinsleden, de kans om hun ervaringen in deze coronatijden te delen. "Vooral verhalen van verbondenheid, steun, collegialiteit, het samen zoeken naar (innovatieve) oplossingen,... stellen we op prijs", zeggen de initiatiefnemers. "Mooie verhalen van échte zorghelden die de wereld ook moet kennen."

Daarnaast bieden ze aan de zorghelden 500 gratis vouchers voor boottochten op een zeiljacht of op een motorboot. De vouchers worden toegekend op basis van posts door de zorgverleners en/of hun gezin. De vouchers blijven twee jaar geldig.

'Zorg op Zee' is een initiatief van Wim Loncke (AAA+ Partners in Zorg), Piet Lescrauwaet (Channel Sailing) en Christophe Lenaerts (Knokke Boat). "We koppelen geen commercieel belang aan deze campagne", benadrukken de drie. "De motivatie ligt bij onze persoonlijke ervaringen met corona: via een partner die in de zorg werkt, een familielid die slachtoffer werd, crisismanagement in een woonzorgcentrum,... Daarom zetten ook In4Care en de Lions Zeebrugge Maritime hun schouders onder dit initiatief: omwille van het belangeloos en dienstverlenend karakter."

Via de facebookpagina van het initiatief krijgen zorgmedewerkers in de brede zin van het woord, en ook hun gezinsleden, de kans om hun ervaringen in deze coronatijden te delen. "Vooral verhalen van verbondenheid, steun, collegialiteit, het samen zoeken naar (innovatieve) oplossingen,... stellen we op prijs", zeggen de initiatiefnemers. "Mooie verhalen van échte zorghelden die de wereld ook moet kennen."Daarnaast bieden ze aan de zorghelden 500 gratis vouchers voor boottochten op een zeiljacht of op een motorboot. De vouchers worden toegekend op basis van posts door de zorgverleners en/of hun gezin. De vouchers blijven twee jaar geldig. 'Zorg op Zee' is een initiatief van Wim Loncke (AAA+ Partners in Zorg), Piet Lescrauwaet (Channel Sailing) en Christophe Lenaerts (Knokke Boat). "We koppelen geen commercieel belang aan deze campagne", benadrukken de drie. "De motivatie ligt bij onze persoonlijke ervaringen met corona: via een partner die in de zorg werkt, een familielid die slachtoffer werd, crisismanagement in een woonzorgcentrum,... Daarom zetten ook In4Care en de Lions Zeebrugge Maritime hun schouders onder dit initiatief: omwille van het belangeloos en dienstverlenend karakter."